Typowy amerykanski projekt "letni"...Naszpikowany efektami specjalnymi,nieciekawy scenariuszem,epatujacy patosem choc nie tak bardzo jak w poprzednich porjektach Baya,naiwny i...cholernie dobrze sie oglądajćy!!!Film ma tak naprawde tylko jedna dobra strone 0efekty specjlanei oczywiscie zwiazane z nimi akcje!Rzygac mi sie chce jak czytam niektore komentarze ze badziew bo nierealistyczny i nudny i glupi i dla dzieci!Puknijcie sie w pecyne!!Ludzie,czy wybierajac sie na transformersow liczycie na remake listy shindlera!!!??To film typowo rozrywkowy na ktrym andrenalina ma podskoczyc i na ktorym macie nacieeszc oko technika do jakije doszla kinematografia(oczywscie amerykanska).Transformers to swietna pozycja dla ludzi lubiach efektowne 'rozpieprzanki" a ja do takich nazle i jestem usatysfakcjonowany tym obrazem.
I film jest nei tylko dla dzieci,noi ma oczywsice Megan Fox:):)
podpisuje sie pod tym... i przyznam, ze wybierajac sie na ten film spodziewalem sie fajnego filmu ... no i byl... mnostwo efektow specjalnych i niezła naprawde 'siekanka', ktora fajnie sie oglada w kinie mnie pozytywnie zaskoczyły
Swietne kino rozrywkowe, film nie tylko dla dzieci...
polecam