7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308307
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Te słowa kieruję do osób które głosują już na film.

ocenił(a) film na 7
Prestoneq

Ja nie oglądałem oczywiście ale oceniam bo widziałem trailery i dla mnie 10/10.

ocenił(a) film na 9
romcio703

No to musze przyznać,że prawdziwy spec z ciebie skoro umiesz cały film (trwający ponad 2h) ocenić na podstawie zwiastunów ( trwających łącznie max. 10min filmu). Tak dla przypomnienia - T3 też miał bardzo obiecujące zwiastuny i wyszło z tego filmu jedno wielkie "shit"

ocenił(a) film na 10
romcio703

Może się nie znam, ale ocenia się cały film a nie trailer(zazwyczaj najlepsze sceny filmu)
pzdr:)

neoangin

niestety ... przykre jak na podstawie kilku minut wyrwanych scen ... prawdopodobnie tych najciekawszych jak to ma zazwycaj miejsce ocenia sie caly film ... hmm po co ogladac caly film wystarczy trailerek 3minutowy i jak mozna ludzi zadowolic ... ehh przykre to troche ... powinno sie zabronic wystawiania ocen zanim film zostanie wyemitowany w kinie ... wiaodmo ze ludzie ogladaja dvdripki ktore sa dobre jakosciowo ... ale .. sam nie wiem wolal bym jednak zeby oceny moznabylo wystawiac dopiero po premierach w polsce ... bo jak ktos chce dvdripkaa oblukac w domku na tv czy na kompie to po jakiego wala mu ocena ... kaski na bilet do kina nie wyda heh

romcio703

to mogłeś przynajmniej dopisać ze 10/10 dajesz za trailer a nie za ocenę filmu bo go rpzecież nie widziałeś.... ja to mam spore wątpliwości przede wszystkim przez reżysera i producenta, bo bay i spielberg straszną zabawkową komerche ostatni produkują....szkoda baya bo cudownie się zapowiadał bo bad boys i twierdzy a później to już po równi pochyłej w dół ze swoimi produkcjami...a spielberg, to od listy schindlera to ja nie pamietam nic ciekawego, ale moja pamiec moze zawodzic

pablo_cyfer

dobra sam za wczasu pikam się w czółk bo steve jednak pyknął parę dobrych produkcji...