Optimus Prime mówi do Sama aby ten włożył Cube w jego pierś.Sam jednak "wkłada" Cube w pierś Megatrona,który nie wiedziec czemu ginie.
Nie rozumiem..........
aaaaaa....Megatron zostaje zabity przez Sama poprzez połączenie Allsparku z jego iskrą...ale to chyba nie było celowe działanie głównego bohatera bo chyba chciał włożyc Cube do piersi Optimusa...i tego właśnie nie czaje...przez przypadek pokonał Megatrona?
Przecież Optimus mówił, że jeśli nie pokona Megatrona to będzie się musiał poświęcić żeby zniszczyć Wszechiskrę, ale Sam nie chciał do tego dopuścić bo Optimus by zginął więc włożył ją w pierś Megatrona :)
Spoko czaje już...tylko jakoś tak mało przekonująco to zrobił i o to mi chodzi właśnie.Na początku myślałem,że Megatron przejmuje allsparka.Po prostu nie przekonała mnie scena unicestwienia złego robota.
Ale film jeśli chodzi o efekty specjalne i ogólną rozrywkę to bardzo fajny.Wybiorę się na drugą częśc do kina.
Dzięki!Pozdro.
Ja jak oglądałem film pierwszy raz w kinie to wywarł na mnie tak ogromne wrażenie, że nie zwróciłem uwagi na banał tej sceny. Teraz jak się już kilkakrotnie oglądało film (5-6 razy) na kompie to zwraca się uwagę na coraz to więcej szczegółów i scen, które mogły by być lepsze, mnie głownie tylko razi właśnie to jak banalnie zginął Megatron. No ale i tak uwielbiam ten film :D