7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308617
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Oscary

ocenił(a) film na 6

Jak myślicie... W której kategorii film "Transformers" ma szansę na Oscara, albo przynajmniej na nominację?

Moje typy:
Najlepsze efekty specjalne
Najlepsze udźwiękowienie

Coś jeszcze?Piszcie:)

ocenił(a) film na 10
quentintarantinofan

Nie ogladam M jak Miłośc, jedyną stycznosc z tym serialem miałaem kiedyś u babci. Transformers nie ma niby fabuły tak? Mogłś napisac, że ma złą, nudną, głupią, nie wyszukaną, ale ma fabułe. A dzień niepodległości nie jest lepszy. Smiem twierdzic, że w niektórych momentach (powtarzam niektóych) to tarnsformers są bardzeij realistycze niż dzień niepodległosci.

ocenił(a) film na 9
Arkhan

Co ty mi tu QT wytykasz jak ty też masz podobne hity:] Magda M,Niania,M jak miłośc więc nie przypierdalaj sie do mnie ^^

ocenił(a) film na 10
Darth_Carnage

Potimusem jestem z tobą, ale weź nie klinj, bo to ich nakręca. A i jeszcze pytanie. W swoim profilu napisałeś, że Ja Robot to najgorszy film jaki widizałeś, ale masz go w swoich ulubionych...? Czemu?

ocenił(a) film na 9
Arkhan

Tak wg mnie Ja robot to najgorszy film jaki widziałem(nikt nie musi sie z tym zgadzać).Czemu mam go w swoich ulubionych....dla mnie ten napis ''ulubione'' nic nie znaczy ja dodaje do ulubionych to co obejrzałem:](zara zostane zjechany xD)

ocenił(a) film na 9
quentintarantinofan

quentintarantinofan
wiesz na czym polega twoj tragizm xD
probujesz ludziom wmowic ze ten film jest glupi (a jest)
zakladam ze oni tez to wiedza wiec sie obrazaja bo ty myslisz ze oni nie wiedza <haha><ala Jack Sparrow>
efekty specjalne zawsze sa w modzie i kazdy lubi sobie popatrzec jak na ekranie ladnie miga <hah>
a o ocene sie nie martw i tak czas to zweryfikuje kto mial racje ;)

ocenił(a) film na 1
Roman360

Na tym samym polega także mój tragizm. Walczę z głupotą, ale wiem, że prędzej czy później ona mnie pożre. Zginę marnie otoczony przez głupców. To neuniknione :)
Lecz póki jeszcze mam siły, będę stawiał opór;)

ocenił(a) film na 1
Motorcycle_Boy

Jeszcze jedno:

"zakladam ze oni tez to wiedza wiec sie obrazaja bo ty myslisz ze oni nie wiedza"

Zapewniam ze nie wiedzą. Przynajmniej w znakomitej większości.

ocenił(a) film na 10
Mr_MarQx

ten film zasługuje tylko na MALINE!!! ;p

ocenił(a) film na 10
Mr_MarQx

ten film zasługuje tylko na MALINE!!! ;p ;p ;p

ocenił(a) film na 10
Mr_MarQx

ten film zasługuje tylko na MALINE!!! ;p ;p ;p

ocenił(a) film na 6
merowing

Pojebie Tarantino!!! Jestes zalosny i chuj. A masz takie gnioty w swoich ulubionych ze mi sie plakac chce.

ocenił(a) film na 1
danus1986

Odezwał się trollik forumowy. Widzę,że "TF" to dla was film z najwyższej półki. HEHE. Żałosne. Pewnie teraz Lezbefa przecież dla was De Niro oraz Pacino to szmirowaci aktorzy,którzy nic nie osiągnęli. Za to Lezbefa uważacie za guru. No cóż. Paranoja

Co do moich ulubionych. Umieściłem tam filmy,które uważam osobiście za bardzo dobre. I w odczuciu większości NORMALNYCH ludzi są fajne. Ale cóż,jeśli ktoś nie lubi "TF" to dla was jakiś frajer co nie zna się na kinie. Ja nie piszę,że się znam,ale muszę pisać,bo takie cioty jak fani "TF" to się dopiero nie znają. Współczuję zerowego IQ(co widać w niektórych komentach) oraz durnoty. No cóż,betony są wśród nas.

ocenił(a) film na 10
quentintarantinofan

Nie prównywałbym LeBoufa do Pacino czy Deniro. LeBouf jest dobry widzałem go w kilku filmach, i musze przynznac, że fajnie gra, ale to nie ta liga aktorska co pacino. Dalmne Shia nie jest żadnym guru. Uwielbiam film tarnsformers, ale moimi ulubionymi aktorami nadal są Jean Reno i Jack Nicholos. Nie rozumiem do czego teraz pijesz.

ocenił(a) film na 10
quentintarantinofan

ciamajdo siec cicho qentinie niemrawy jak siedzisz kanalio i nie pisz nic bo skonczyles podstawowke jakims cudem i lap za klawiature

ocenił(a) film na 10
Grzesiek2207

pffffffuuuuu siedz.............................

ocenił(a) film na 1
Grzesiek2207

Zwróć uwagę na swoje pismo. Ja z niego wywnioskowałem,że jesteś pieprzonym szczeniakiem,góra 7 lat,który nawet nie potrafi się wypowiadać logicznie i z sensem.

ocenił(a) film na 10
Mr_MarQx

Moim zdaniem to oscara nawet dostanie za Efekty specjalne... a nominacji nalezy sie spodziewac przy kategoriach czysto technicznych dźwięk (nie muzyka!) itd. do reszty nie jestem przekonany co więcej jestem nawet pewnien że nie dostanie... bo transformery to film bez wyższych wzniesień jeżeli chodzi o scenariusz... a oscary dostają filmy z mocnymi przesłaniami opartymi na scenariuszu przeżyć wewnętrzych ludzi... ogólnie głównie dramaty.
A tak na marginesie film bardzo bardzo dobry (głównie wina efektów :))

ocenił(a) film na 10
Mr_MarQx

Moim zdaniem to oscara nawet dostanie za Efekty specjalne... a nominacji nalezy sie spodziewac przy kategoriach czysto technicznych dźwięk (nie muzyka!) itd. do reszty nie jestem przekonany co więcej jestem nawet pewnien że nie dostanie... bo transformery to film bez wyższych wzniesień jeżeli chodzi o scenariusz... a oscary dostają filmy z mocnymi przesłaniami opartymi na scenariuszu przeżyć wewnętrzych ludzi... ogólnie głównie dramaty.
A tak na marginesie film bardzo bardzo dobry (głównie wina efektów :))

ocenił(a) film na 6
Mr_MarQx

LUDZIE!!CO WY ROBICIE?????!!!!!!!

Nie założyłem tego tematu po to, żebyście się nawzajem obrażali. I nie chodzi tu o to czy ktoś się zna na filmach, czy nie..czy ktoś lubi Transformers, czy woli ambitniejsze filmy........

Chodzi mi o to w jakich kategoriach film "Transformers" ma szanse na Oscary lub nominacje...
I nie jest ważne czy ktoś zna się na filmach, czy nie, jeżeli brak mu kultury............

Proponuję rozejm!!!!

ocenił(a) film na 9
Mr_MarQx

Ten rozejm będzie na krótką mete:| ^^

ocenił(a) film na 1
Darth_Carnage

W ogóle go nie będzie.

ocenił(a) film na 6
Mr_MarQx

ale nie sprzeczajcie się na tym temacie, bo to mija się z celem..;/