7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308299
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers
ocenił(a) film na 10
CottonCrush

To poczekaj do trzeciej części, tam ginie Ironhide :P

Kadente

Ogladalem, jesli zginal to nawet tego nie pamietam. Jazz zawsze pozostanie w mym sercu.

ocenił(a) film na 7
Kadente

Ja pierdziele, musisz spoilerować?

ocenił(a) film na 10
Bartonson12

jeśli wchodząc na komentarz ze spoilerem nie spodziewasz się go, mogę ci polecić dobrego specjalistę :)

ocenił(a) film na 7
Kadente

Oczywiście, tyle że to temat o pierwszej części Transformersów a nie trzeciej...

ocenił(a) film na 10
Bartonson12

I riposta na komentarz, a nie zaproszenie do dyskursu...

ocenił(a) film na 7
Kadente

Riposta która była spoilerem do innego filmu. Takie riposty pisz mu na wiadomość prywatną, a nie publicznie.

ocenił(a) film na 10
Bartonson12

Jawne spoilery nie są publiczne, nie trzeba prawa, bo to logiczne }K

ocenił(a) film na 7
Kadente

Powiedz mi co jest logicznego w spoilerowaniu trzeciej części w temacie pierwszej? Równie dobrze w temacie z BB moge Ci podać zakończenie TDKR. Co z tego że te filmy to ważna historia której zaspoilerowanie może komuś popsuć zabawę, wrzućmy spoiler! Swoją drogą dziwię się jeszcze że reżyserzy filmowi nie zaczęli w kinach na napisach początkowych zdradzać jak się skończy całą historia. Według mnie to świetny ruch!

ocenił(a) film na 10
Bartonson12

I drugi punkt dla specjalisty. Zadedykuję mu następny wiersz, tylko znajdę synonim terapeutyczny na literę K. Masz jakiś pomysł ?K

ocenił(a) film na 7
Kadente

Szkoda czasu na pisanie z podstawówką która nawet do błędu się przyznać nie potrafi. Żegnam.