szukam scenki końcowej...gdy ponoć jeden z deceptikonów odlatuje w kosmos...ponoć dzieje sie to w napisach końcowych ...niestety mój filmik kończy sie równo z ostatnim wydarzeniem....Jeżeli znajdziecie gdzies ta scene tak abym mogła zobaczyc...Bardzo prosze o link...
Chlopie idz do kina a nie szukasz filmiku w internecie, bo ci sie filmik konczy na ostatnim wydarzeniu. Zalosne. Jesli w napisach koncowych jest taka scena to w kinie ja napewno zobaczysz.
żałosny to ty jesteś....jak nie chcesz pomóc to nie pisz...ciebie chyba nikt o odpowiedz nie błagał...Żałosne..
NIE MA TAKIEJ SCENY W FILMIE!
Byłem w kinie 8 sierpnia i siedziałem do samego końca. MIędzy napisami owszem są filmiki, ale są to rodzice Sama. INNYCH NIE MA. I nie zasiewajta plotów
była taka scena, własnie między tymi rodzicami, trza uważnie ogladać a nie zagabywać chłopaków :)
"a nie zagabywać chłopaków :)" - chyba raczej dziewuchy:D
łęh łęh wtedy to się wszystkie cioty na sali zaczęły wyłazić więc zasłaniały ekran, jesli to miało ćwierc sekundy to mogłem nie zobaczyc. sorry :D
"During the credits it flashes back to a scene of Starscream flying up and out of Earth's atmosphere and rocketing into space..."
http://imdb.com/title/tt0418279/synopsis
faktycznie:D hehehe
wiesz co nie wiem:D bo widziałem scney z rodzicami, ale nic po za tym:D I to jest dziwne. A ZAWSZE mam zwyczaj zostawania na napisach bo co jak co ale 16 zł obowiązuje cały seans i lubie posłuchać muzy i poczytać kto co robił i co potrzebowali, a nikt każdy geniusz sprzątający w kinaie zacina się w momencie kiedy mówie im że zapłąciłem za seans i nie widze żeby się skończyło, chyba, że chce obliczyć ile ma mi oddać za stracone 10 minut napisów:D Łeh łeh łęh. Po starym i wiekowym, średnim acz sentymentalnym Street Figtherze z Van Dammem utwiredizłem się że po napisach mogą czasmem być jescze filmy i warto poczekać, a przeto się nigdzie nei spiesze. I od tamtego czasu nie wyłąze wcześniej. Chyba,że chce mi sie lac:D:D:D
kurde coś musi być ja też jej nie widziałem ale dwa deceptikony przeżyły(STARSCREAM i BARRICADE chyba) więc mogło się to zdarzyć! ale to chyba dobrze bo będzie druga część :D już się doczekać nie mogę :/