Debilem to jestes Ty!!!!! Te roboty sa juz kultowe i legendarne! I bardzo dobze ze nakrecili ten film. A pozatym jak jeszcze nie ogladales filmu to jak mozesz go oceniac jaki bedzie. Obejzysz to wtedy ocenisz
I pisze pewnie typ który napierdala całymi dniami tylko W CEESA !!!! Idz człowieku najpierw dorośnij !! :P
tak ciekawe dziecko ile masz lat ? Bo wątpie czy jestes starszy ode mnie.;p A Transformeres interesuje mnie tylko jako film bo serialu zadnego o zabawkach nie oglądałem !!!
Czy widzisz w tym w ogóle jakąś logiczność? Roboty przylatują sobie i sie wzajemnie tłuką (przynajmniej tak czytałem...). Pokaz efektów specjalnych jednym słowem i nic więcej, takie filmy to już chyba przegięcie. Dobrze, ze istnieją dziś efekty na takim wysokim poziomie ale kręcenie takich filmów to jakieś nieporozumienie....
Też nie oglądałem żadnego serialu.
Mam 19 lat. Czy to, że mam taką dość ostrą opinie o kręceniu tego typu filmów, od razu trzeba myśleć (i pisać) że zapewne jestem jakimś gówniarzem (i to jeszcze grającym w CS? [a co ci ta gra tak w ogóle zawiniła?])
Gdybys ogladal Bajke to bys widzial logicznosc w tej calej Histori. A jak nie ogladales to nie krytykuj ze cos jest nielogiczne albo debilne bo sam takimi postami utwierdzasz w przekonaniu ze jestes idiota. Nie krytykuj czegos czego nie widziales nawet!!!!!!