po samym trailerze widać że efekty biją inne filmy na głowe jesli do tego dojcie jakaś dobra sensowna fabuła to Transformers będzie przebojem.
to juz jest przeboj:))))))))))))))))))))))))))i bedzie nim przez dlugie lata:))))))))))))))))))az pojawia sie jego kontynuacje:)))))))))
no taka prawda:))wezmy pod uwage kilka faktow:
efekty ILM
Bay i Spielberg w czolowce:))
super budzet:)
sprawdzony temat:))
no i masa fanow na calym swiecie:))
to musi byc przeboj i bedzie:))a spider-man 3 to sie bedzie przy TRANSFORMERSACH kryl:)))))mimo iz ma iwkszy budzet:)))jebac budzet:))
TRANSFORMERY RZADZA:)))))))))))))
Obawiam się że ten film będzie miał tylko dobre efekty i ten "patos". Widziałem
trailer, taka bajka, nie przerwsza którą przedstawiali w taki sposób.
Jedynym przeciwargumentem (który znam) jest to że robi ten film Spielberg.
Poczekamy, zobaczymy.
ale powiem wam szczerze ze po tym co z wielu zrodel wyczytalem i sam stwierdzilem po tych wszystkich spotach i trailerach to ten film moze miec bardzo ciekawa,wciagajaca fabule:))))naprawde!!!wielowatkowa ,urozmaicona historia to same plusy!!!i oczywiscie efekty na deser:)))barwni bohaterowie:)))no zobaczymy ale ja czuje ze wspolpraca tych dwoch panow S i B powinna dac jakies dobre efekty:)))
TEN FILM BEDZIE MEGA HITEM !!! JESTEM TEGO PEWIEN !!!BEDZIE WIELKA DAWKA HUMORU(SPOTY I TRAILERY JUZ TO POKAZUJA) GENIALNE POWTARZAM GENIALNE EFEKTY SPECJALNE NO I CALA OTOCZKA BEDZIE ZE AZ PALCE LIZAC !!! TYLKO BOZE ..... DLACZEGO TAK POZNO????? !!!! POWIESIC JAJAMI DO GORY TEGO CO SPOWODOWAL TAK POZNA PREMIERE U NAS W POLSCE !!!! :p
Wielka dawka humoru to ma być zaleta? :-/ Wręcz przeciwnie, zaczna gadac kretynskie teksty typowe dla hollywoodzkich produkcji, ktore potrafia zepsuc caly klimat jaki film moglby oferowac. Mam nadzieje ze nie bedzie tych debilnych gadek za duzo.
nie wiem czy wiesz ale DAWKA HUMORU to nie tylko smieszne,kretynskie teksty!!!humor to w tym przypadku luzne podejscie do tematu,do przedstawienia roznych zdarzen:))))gdyby ten film skladal sie tylko z niesamowitych sekwencji z udzialem efektow specjalnych, film bylby strasznie nudny nie sadzisz???:)))to wszystko musi sie rownowazyc!1nie za duzo tego,ani nie za duzo tego!!!musi byc pewien dystans zachowany przez tworcow!!film musi sie leciutko i przyjemnie ogladac(szczegolnie tego typu)!!widz musi miec czas na przemyslenie pewnych scen,na podswiadome poukladanie sobie tego w glowie:)))jak w komiksie:)))musi wiedziec co i kiedy i musi wszystko rozumiec!!a czasem najlepszym sposobem na dotarcie do widza jest wlasnie humor:))))i bardzo dobrze ze tworcy pomysleli o stosowaniu go w filmie tego typu:)))
P.S podobnie jest w spidermanie:)))humoru jest dosc sporo i wcale zle nie wplywa na ogladanie filmu:)))