7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308315
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Jak uwazacie czy ten film jest lepszy od spiderman 3??
Dlamnie tak w transformerach zrobili film za mala kase a nie jak spiderman 3 za 350 mlin.
Pozdrawiam....

Gorgi17

wedlug mnie Transformer jest lepszy od Spider-man 3

Kinomaniak20

mialo byc Transformers Sorki za blad

ocenił(a) film na 9
Kinomaniak20

Poczekajmy do premiery filmu wtedy będziemy mogli ocenić czy Transformers jest lepszym filmem od Spidera 3 .... Choć trailer jest wypasiony!

Gorgi17

Myślę, że Transformery będą o wiele lepszym filmem.. Trailer jest bardzo obiecujący, a Spider mnie zawiódł, może nawet bardzo zawiódł:P

ocenił(a) film na 9
Gorgi17

Mimo, iż jeszcze nie oglądałam swoich ściągniętych Transformersów, sądzę że Spiderman 3 przy nich to jedna, wielka klapa. Taka nuda, nic według mnie się tam nie działo. Ludziom już się kończą pomysły i robią coraz gorsze filmy z pająkiem :( Sądząc po zwiastunach Transformerów to będzie wypasiony film xD

ocenił(a) film na 9
Gorgi17

Mimo, iż jeszcze nie oglądałam swoich ściągniętych Transformersów, sądzę że Spiderman 3 przy nich to jedna, wielka klapa. Taka nuda, nic według mnie się tam nie działo. Ludziom już się kończą pomysły i robią coraz gorsze filmy z pająkiem :( Sądząc po zwiastunach Transformerów to będzie wypasiony film xD

ocenił(a) film na 10
Gorgi17

Bezapelacyjnie TRANSFORMERS to FILM ROKU 2007 !!!! Jest w nim wszystko... humor, akcja jak w filmach Bay'a no i te efekty specjalne...... MIODZIO !!!!!! Ostatnia walka w meiscie to po prostu majstersztyk :D Ta sekwencja przejdzie do legendy .... nie mam ku temu zadnych watpliowości !!!!

ocenił(a) film na 10
Speedfan

szczerze....to Transformery bd górą ;]. Zanim spiderman 3 wyszedl do kin, to podjaralem sie tymi zwiastunami i w ogole....bylo bardzo ciekawie,ale jak zobaczylem ten film, to.....ach no comment's
nie mowie,ze byl zly, bo efekty bardzo dobre, tylko za nudny....
widzialem Transformery, bo sobie sciaglem,ale i tak na to do kina musze isc ;], bo w kinie bedzie efekt, a na kompie nie ma tego ;)
tak jak ktos napisal powyzej....
w Transformerach jest wszystko....sa sceny smieszne, akcji a co najlepsze mi sie w tym podoba to te transformacje normalnie majstersztyk :D. musieli sie tyle napracowac zeby wszystko ladnie pieknie wygladalo ;] no i im wyszlo, tylko szkoda,ze mialem w ciulatej wersji ten film, bo zamazywalo sie duzo.....ale w kinie bedzie na co popatrzec ;)

Transformery górą :]

ocenił(a) film na 6
Speedfan

Jak ją oceniasz w stosunku do pościgu na autostradzie w Matrixie??.

Prestoneq

Jak przeczytałem ten temat to sie przeraziłem, Transformers porównywany z Spider-manem ? Jeżeli te filmy na prawde są porównywalne to boje sie w takim razie pójść do kina...

Gorgi17

Wiec Transformers bedzie lepszy, ciekawe czy zrobia film Dragon Ball Z z takimi efektami jak transformers albo moze zrobia lepiej przeczytalem w wytowrni ze zawiesili produkcje Dragon ball Z poniewaz za duze koszty by wyszły a maja zrobiony scenariusz i napisali ze beda az 5 czesci
1. Dragon Ball Z: It attacks Earth Vegeta
2. Dragon Ball Z: Frezzer Saga
3. Dragon ball Z: Cell and Androids
4. Dragon Ball Z: Bubu Saga Part I
5. Dragon Ball Z: Bubu Saga Part II

Wiec wszystkiego nie zmieszcza w jeden film i dlatego podzielili....

Sory ze zmienilem Odpowiedz od tematu...

A co do transformerów to dlaczego za prawie 2 miesiace jest od daty premiery poniewaz moze bedzie z lektorem film :)
To tyle z mojej strony....

Gorgi17

"Dlamnie tak w transformerach zrobili film za mala kase a nie jak spiderman 3 za 350 mlin."

Transformery za małą kasę xD Człowieku nie rozwalaj mnie xD

ocenił(a) film na 9
Grievous

Spider nie był zrobiony za 350mln;/ tylko za 258 to jest różnica.

ocenił(a) film na 9
Gorgi17

Do Gorgiego17 ---- wiadomo kiedy zamierzają zrobić pierwszą część Dragon Balla??? Kiedyś na stronce było o filmie ale ją skasowali, i pisali tam że Songa ma zagrać Jackie Chan i takie tam.. Wiesz coś więcej na temat tej produkcji????

ocenił(a) film na 7
DAMIANO_7

Transformers vs. spider man 3??...hahaha dobra sobie;D
w przeciwieństwie do spider mana w transformersach jest nonstop akcja żadnych nudnych momentów! juz po 5 min mamy pierwsze roboty! ja oglądałem ten film co prawda na kompie ale i tak nawet w tej kiepskeij kopii jest super!!:) za to na spider manie byłem w kinie i sie niźle wynudziłem:(

P.S na transformers i tak pójde do kina;]

ocenił(a) film na 9
Gorgi17

A ja napisze tak to nie kasa władowana w film sie liczy tylko klimat a transformers to film z klimatem a co do spiderman to byłem załamany 1 i 2 część można było oglądnąć ale 3 była poraszką jak dla mnie oczywiście

Transformers 100/10
spiderman 3 -10/10

takie są moje odczucia a was wszystkich zapraszam do kina na film TRANSFORMERS sam muszę oglądnąć go po raz drugi na dużym ekranie POLECAM !!!!

ocenił(a) film na 9
Josie

Nie musisz się martwić, przyjdziemy na pewno!!! xD