7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308315
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

Heyah, wszystkim fanom Transformerów! Mam nadzieję, że film wam się podobał :) Z tego też powodu też chciałabym dowiedzieć się, co wam najbardziej się podobało. Może być wszystko: od ulubionych momentów w filmie, po to, co wam się nie podobało lub też co wymagałoby dopracowania. xD

ocenił(a) film na 8
FanOfAkatsuki

Jak chcesz sobie na takie tematy pogadać,to załóż odpowiedni temat na swoim blogu albo na gg gadaj!!!!

ocenił(a) film na 1
Dextromethorphan

oj chyba Ci dziewczyna nie dała... transformerem sie pobawić <lol> jezeli masz jakieśproblemy, albo nosza cie nerwy to idź do lasu się wykrzycz a nie tutaj
co do filmu- jeszcze go nie oglądałem ;D nie wiecie czy można już pobrać wersję tak zwaną "kopie zapasowa" ;)

ocenił(a) film na 6
FanOfAkatsuki

Dextromethorphan czego się czepiasz od takich właśnie żeczy jest forum. Żeby się podzielić z innymi co ci sie podobało a co nie w danym filmie. Twoje oburzenie jest dla mnie bardzo dziwne.

ocenił(a) film na 9
vann2

Ej no sorry, ale jeśli coś ci się nie podoba, to w ogóle nie odpisuj. To tylko dla chętnych. Dzięx vann2 xD

ocenił(a) film na 8
vann2

NO forum jest żeby sobie podyskutować o filmach...ale nie wszyscy oglądali bo czekają na premiere w Polsce lub też nie chcą ogladać badziewnych kopii z neta... jak widać Wy nie potraficie tego uszanować, więc czemu ja mam być dla Was wyrozumiały?

ocenił(a) film na 10
FanOfAkatsuki

wszystko bylo zajefajne szczególnie fajnie wygladała bitwa z poaczatku jak ten helikopter wyladował i pozniej jadka no i bubelbee nie wiem czy tak sie pisze dokładnie to czyli autko od Sama czyli zółte cacko niezły był ogólnie zajefajnie sie ogladało juz 2 razy ogladałem i nie umie sie nadziwc efektom specjalnym zycze miłego ogladania juz nie umie sie doczekac 2 czesci :D pozdrawiam