Heyah, wszystkim fanom Transformerów! Mam nadzieję, że film wam się podobał :) Z tego też powodu też chciałabym dowiedzieć się, co wam najbardziej się podobało. Może być wszystko: od ulubionych momentów w filmie, po to, co wam się nie podobało lub też co wymagałoby dopracowania. xD
Jak chcesz sobie na takie tematy pogadać,to załóż odpowiedni temat na swoim blogu albo na gg gadaj!!!!
oj chyba Ci dziewczyna nie dała... transformerem sie pobawić <lol> jezeli masz jakieśproblemy, albo nosza cie nerwy to idź do lasu się wykrzycz a nie tutaj
co do filmu- jeszcze go nie oglądałem ;D nie wiecie czy można już pobrać wersję tak zwaną "kopie zapasowa" ;)
Dextromethorphan czego się czepiasz od takich właśnie żeczy jest forum. Żeby się podzielić z innymi co ci sie podobało a co nie w danym filmie. Twoje oburzenie jest dla mnie bardzo dziwne.
Ej no sorry, ale jeśli coś ci się nie podoba, to w ogóle nie odpisuj. To tylko dla chętnych. Dzięx vann2 xD
NO forum jest żeby sobie podyskutować o filmach...ale nie wszyscy oglądali bo czekają na premiere w Polsce lub też nie chcą ogladać badziewnych kopii z neta... jak widać Wy nie potraficie tego uszanować, więc czemu ja mam być dla Was wyrozumiały?
wszystko bylo zajefajne szczególnie fajnie wygladała bitwa z poaczatku jak ten helikopter wyladował i pozniej jadka no i bubelbee nie wiem czy tak sie pisze dokładnie to czyli autko od Sama czyli zółte cacko niezły był ogólnie zajefajnie sie ogladało juz 2 razy ogladałem i nie umie sie nadziwc efektom specjalnym zycze miłego ogladania juz nie umie sie doczekac 2 czesci :D pozdrawiam