Ten film jest aż tak dobry !? Czytałem recenzje i wynika z nich że ludzie się bardzo zawiedli a patrząc na śrdnią z filmwebu to jest to arcydzieło które przebija Ojca chrzestnego , proszę o komentarz w tej sprawie.Pzdr.
Bo na razie ocenili go fani, którzy go widzieli. Kiedy zbliży się premiera w Polsze, film przekroczy 1000 głosów, gwałtownie skoczy na listę top, by następne spaść, a ocena uformuje się na poziomie 7,5. Sam jestem fanem Transformerów, filmu nie widziałem, ale nie ubolewam z tego powodu. Mam w dupie wszelkie rankingi i oceny liczbowe na filmwebie. IMDB jest w tym względzie bardziej miarodajny.
Do Serqio...ten film oceniali zwykli ludzie(nie fani Transformersów)więc te wszystkie recenzje w gazetach, to jest ich ocena. Lepiej sam idż na film i sam oceń, a nie od razu oceniasz tak jak w gazetach napisali xD
Wiele filmów miało początkowo średnią powyżej 9, a potem spadła (np. Spiderman 3). A po za tym nie patrz na ocenę, tylko na ilośc głosów. Wątpię że Ojca Chrzestnego oceniło ponad 200 osób ;).
tak. film jest aż tak dobry. lepszego nie widziałem od dawna. wciąga, nie trąci kiczem. ładnie udało im się wszystko ująć. szybka ale nie za szybka akcja
warty tego 9,5
"Czytałem recenzje i wynika z nich że ludzie się bardzo zawiedli"
a gdzie za przeprosszeniem???? Na imdb ocena też jest jedną z wyższych not, więc nie wiem o co ci chodzi?? Może recenzje czytałeś z super expresuu, albo jakiegoś gówna magazynowego o filmach, gdzie ćwierć pół-główek wypowiada sie o filmach:)
ja nie czytalem recenzji tlyko po prostu ogladalem film, jest naprawde dobry- efekty, aktorstwo i dobra fabula moze troche banalna ale jakos dobrze ja rezyser zrealizowal. naprawde jest dobry choc srednia i tak bardzo spadnie, ludzie przeczytaja opis ze to o robotach zamieniajacych sie
w samochody (badx na odwrot) i od razu beda dawac niskie noty