7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308299
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

tylko amerykanuf stac na takie denne filmy dla dzieci 1/10

DjTomas

film był całkiem fajny a takie komentarze jak twój sprawiają że ludzie uważają cie za idiote a nie krytyka. gdybyś chociaż podał jakiś powód... ale nie 1/10 dno

ocenił(a) film na 8
DjTomas

Popieram aniola12. Poza tym naucz się ortografii. Podaj jakiś sensowny powód, bo twoja wypowiedź jest zwyczajnie głupia.

ocenił(a) film na 9
DjTomas

Jak można wziąć na poważnie opinię człowieka, który pisze "film dla dzieci", a chwilę wcześniej "amerykanuf"? Albo jesteś osobiście dzieckiem nieznającym ortografii (i przez to przy okazji hipokrytą), albo dorosłym, którego potencjał intelektualny skończył się na klasie trzeciej podstawówki.
Tak czy inaczej - nie przekonałeś mnie.

ocenił(a) film na 9
DjTomas

Kolejny dzieciak.. człowieku, rozumiem, film Ci się nie podoba, oceniasz go nisko, ale do jasnej cholery, jeżeli już oceniasz to dajesz te cholerne 2/10 ze względu na efekty. Nie wiem jak możesz to oceniać na 1. Ową ocenę daje się filmom które nie mają w sobie nic a ten film, jeżeli ocenia go już taki geniusz jak ty, to nie zasługuje na ocenę 1 ze względu na great job od strony efektów. Usuń konto, będzie jednego mniej.

ocenił(a) film na 8
DjTomas

Nie doszukuj się tu głębi fabularnej (o ile wiesz co to) tu chodzi o efekty. O wielgachne roboty naparzające się po pyskach. Wiem, że ma kilka(naście) wad ale to nie powód by ten film gnoić. Polecam tą produkcję wszyskim małym (im spodobają się roboty) i tym większym (Megan Fox :P).

ocenił(a) film na 7
DjTomas

Dla twojej wiadomości - ten film istnieje tylko dla efektów specjalnych, więc ocena w okolicach 5 jest co najmniej wskazane, bo nie wierzę, że efekty ci się nie podobały prowokatorze.