7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308329
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

dla mnie bomba

ocenił(a) film na 10

Ogladalem ten film juz chyba ze 6 razy ,za kazdy razem sie swietnie bawie na nim,idac do kina na niego bylem nastawiony na swietna rozrywke i taka to dostalem ,film na ktory nie szkoda wydac kasy ,mimo to ze jest dlugi to ponad 2 godziny ,to nawet ani minuty sie nie dluzy ,polecam go wszystkim ktorzy lubia sie zrelaksowac przy filnie a nie wnikac w fabule i w scenariusz ,no przyznam ze fabula mocno naciagana ,ale Michael Bay nie bawi sie w ambitne scenariusze ,wielkim plusem tego filmu sa niesamowite efekty specjalne a ostania godzina filmu powala normalnie na kolana,jedynie to co mnie boli ze transformery nie dostaly oskara za efekty specjalne ,a dostal jakis zloty kompas ,wedlug mnie niezasluzenie bo do transformersow nawet do piet nie dorasta ,do tego oprocz efektow mamy swietna sciezke dzwiekowa ,utwor w wykonaniu LInkin Park swietny i bardzo pasuje do klimatu filmu,jesli 2 czesc bedzie choc w polowie tak dobra jak 1 to wroze sukces ,moze 2 przebije jedynke ale to czas pokaze .Komu sie film nie podoba niech nie komentuje ,nik tnie kaze go ogladac ,niech sobie ogladnie cos ambitniejszego ,ja idac do kina kupuje pocorn i cole i licze na swietna zabawe i tu sie w 100 procentach rezyserowi udalo ,oby wiecej takich filmow !!!