7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308321
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

roboty są naprawde świetnie animowane (niemal jakby istniały w rzeczywistości),niemała dawka dobrego humoru,świetna akcja.....a jednak czuje pewien niedosyt,czekam na wydanie DVD drugiej części co aby oglądnąć:)

ocenił(a) film na 9
Smoczy

Rownierz czekam na wydanie DvD, mam nadzieje ze uda mi sie dorwac jakas Edycje Kolekcjonerska :)

użytkownik usunięty
Smoczy

"film naprawde rewelacyjny", mówisz jak mój przygłupi kolega. Kiedy każdy wie, że ten film to komercha i dziadostwo. Właściwie to tak, sceny kiedy były roboty były spoko, wszystko inne to kumlulacja wszystkiego co nienawidzę w USA.

ocenił(a) film na 8

"Kiedy każdy wie(...)"

Niezmiernie bym się ucieszył, gdybyś mówił sam za siebie, przyjacielu.

ocenił(a) film na 8

Dziadostwo nie powiedziałabym, ten film to majstersztyk pod względem warsztatu reżyserskiego (nie chodzi mi o aktorów i scenariusz), ostatni film kręcony tym sposobem to Park Jurajski, który został okrzykniety przełomowym.

Tak poza tym to każdy film wywodzący się z którejkolwiek z amerykańskich Fabryk Snów to 'komercha', niezależnie czy to dramat, komedia, czy jego reżyserem jest Bay lub Scorsese. Te filmy kręcone są nie po to by coś pokazać, ale by zarobić krocie.

ib_spider

mnie nie przypadł ten film do gustu, choć niektóre filmy science fiction, np. "Kontakt" mnie zainteresowały:)