...nie ogladalem jeszcze filmu chociaz mam juz kopie na kompie(jednak wole poczekac na kino)mianowicie,czy BONECRUSHER ginie ostatecznie na autostradzie czy jeszcze pozniej wystepuje?????bo jezeli nie to troche skopali tego deceptikona bo naprawde swietnie sie zapowiadal a tu taki krotki epizodzik:)))??????????
P.S jeszcze jedno...ciekawki mnie jak zginal BARICADE???kto mu ostatecznie dokopal???musze to wiedziec:)))) pozdro
Z tego co mi wiadomo to z decepticonów ginie jedynie Scorponok... ale stu procentowej pewności nie mam czy tylko on.
Spoiler.....SPOILER.....Spoiler
bonecrusher, devastator i blackout(czy jakos tak:D) na 100% giną no i megatron, chociaz moze powrocic ;)
starscream i baricade jakims cudem przezyli,ale nie wiem gdzie uciekli, nie wiem jak ze scorpnokiem(czy jakos tak:D) bo ogon mial rozwalony,ale uciekl w piaski, chyba,ze tam dokonczyl swojego zywota ;)
Ci trzej powyżej na 100 % zgadzam się Megatron tak samo Baricade został rozkręcony przez Irona w filmie jest to pokazane dosłownie przez 2-3 sekundy ,scorpynok przez ludzi na pustyni Starscream po ataku na myśliwce gdzieś zwiał a Frenzy gdzieś się zaszył to wszystko, trochę kiczowato że aż 2-ech deceptikonów zatłukło wojsko.
Najwiekszą baty otrzymał Brawl (szkoda że tak mało był pokazany w filmię),Blackout trochę się zawiodłem że tak szybko został zgładzony w mieście.
Moglibyście jeszcze dodać który jest który bo zapewne 90% czytających to nie ma pojęcia który to jest Blackout np. -.-
blackout-helikopter
bonecrusher-hehe cos fajnego duzego jakby koparka z zebami:)))nie wiem
starscream-odrzutowiec
baricade-woz policyjny
scorponock-wielki mechaniczny skorpion
frenzy-bombox
megatron-alien jet
W filmie nazwali go devastator zabawki to brawl chociaż wcześniej pisali że to brawl (pierwsze trailery filmu)sam nie wiem tyle co na wikipedi doczytałem.
http://en.wikipedia.org/wiki/Brawl_(Transformers)
There is some controversy over his name: the toys list the figure as Brawl, but in the film itself, and the official movie novelization, his name is Devastator.
Więc wszystko jasne Devastator :D