....moim zdaniem ma za male oczy....a to odbiera tej postaci caly jej urok bo wtedy wyugladalby bardziej groznie,powazniej:(((((((
Wogóle postacie są bez uroku. To tylko zwykłe maszyny. Pamiętasz "Transformers the movie" z 86r? I smierć Optimusa? niby animacja i robot, ale ta śmierć była bardziej realistyczna niż gra wielu dzisiejszych aktorów. Te nowe Transformers już tego nie mają, a ich oczka przypominaja kolorowe żaróweczki bez wyrazu.
Co wy oczekujecie ze Transformersy będa miały duszę czy cos w tym rodzaju...lol^^ . Ludzie to będa roboty !! A nie żywi aktorzy !!
czlowieku jaki ty uczuciowy jestes:D dobrze ze nie chcesz zeby w filmie jezyki mieli i miny mogli robic jak w bajce:D
A przeszkadzało Ci to w bajce?
No dobrze, to np. w "Łowcy Androidów" też uważasz, ze androidy też były tylko maszynami?
Android to nie robot :P
Transformersy wyglądają tak, jak powinny wyglądać w filmie fabularnym. Bajka i komiks to coś zupełnie innego ;)
ze wszystkim sie zgodze!!!ale trnasformery jako glowni bohaterowie powinni wiele wyrazac chocby mimika,wyrazem twarzy!!!powinny odpowiadac wygladem swojemu charakterowi!!!wkoncu widz bedzie musial w nich uwierzyc,zrozumiec,polubic!!!a optimusa troche zepsuli!!po co mu wogole usta????lepiej wyglada z ta zaslona na twarzy!!!!i te oczy!!ot poprostu niebieskie kropeczki!!powinny byc wieksze i jakos zroznicowane!!!a pozatym jest git:)))z autobotow najlepsze twarze maja chyba BUMBLEBEE i RATCHET....inni w sumie tez ale tego optimusa nie trawie jakos do konca:)))))))))
Moim zdaniem jest wporzo. Wiadomo fani serii zawsze wynajdą jakieś wady, ale ja sądzę że "Bossowie" nie pozwolili by na skopanie tego projektu- za duża $$ kasa. A zapowiada się samkowicie.
Tranformy nie beda glownymi bohaterami, oczywiscie bedzie ich duzo i beda wszedzie ale tak jakby lekko "w
tle" glownymi bohaterami to ta dwojka malolatow, z ich "perspektywy" bedziemy sledzic wszystkie
poczynania blaszakow, wracajac do tematu, Opti wyglada jak najbardziej ok, jak i kazdy Trans zapewniam ze
w kinie efekt bedzie powalajacy, nie bedziemy tam mieli statycznych obrazow by moc godzinami zastanawaic
sie czemu ma male oczy.
Wiem czym różnie się android od robota. Ale widac Ty nie zrozumiałes mojego przykładu.
Mam obawy, ze to nie wyjdzie po pierwsze dlatego, ze wychowałam się na Transformerach, a po drugie widze jak teraz "wszystko idzie pod nóż", tzn. zniszczono juz wiele dobrych komiksów, jak "Ghost Rider" ostatnio/
Ale trzymam kciuki. M.Bay jes przyzwoitym reżyserem.