7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 308315
6,1 36 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

....moim zdaniem ma za male oczy....a to odbiera tej postaci caly jej urok bo wtedy wyugladalby bardziej groznie,powazniej:(((((((

ocenił(a) film na 5
Funny_Man

Wogóle postacie są bez uroku. To tylko zwykłe maszyny. Pamiętasz "Transformers the movie" z 86r? I smierć Optimusa? niby animacja i robot, ale ta śmierć była bardziej realistyczna niż gra wielu dzisiejszych aktorów. Te nowe Transformers już tego nie mają, a ich oczka przypominaja kolorowe żaróweczki bez wyrazu.

ocenił(a) film na 10
Funny_Man

Co wy oczekujecie ze Transformersy będa miały duszę czy cos w tym rodzaju...lol^^ . Ludzie to będa roboty !! A nie żywi aktorzy !!

ocenił(a) film na 5
Speedfan

Uważasz, ze Transformers to tylko roboty? Proszę Cie....

ocenił(a) film na 10
miss_Bolt

No a co .. no dobra KULTOWE roboty ale nie sa ludzmi ...

ocenił(a) film na 9
Speedfan

czlowieku jaki ty uczuciowy jestes:D dobrze ze nie chcesz zeby w filmie jezyki mieli i miny mogli robic jak w bajce:D

ocenił(a) film na 5
Peterson_B

A przeszkadzało Ci to w bajce?

No dobrze, to np. w "Łowcy Androidów" też uważasz, ze androidy też były tylko maszynami?

miss_Bolt

Android to nie robot :P
Transformersy wyglądają tak, jak powinny wyglądać w filmie fabularnym. Bajka i komiks to coś zupełnie innego ;)

ocenił(a) film na 10
Mithrill

ze wszystkim sie zgodze!!!ale trnasformery jako glowni bohaterowie powinni wiele wyrazac chocby mimika,wyrazem twarzy!!!powinny odpowiadac wygladem swojemu charakterowi!!!wkoncu widz bedzie musial w nich uwierzyc,zrozumiec,polubic!!!a optimusa troche zepsuli!!po co mu wogole usta????lepiej wyglada z ta zaslona na twarzy!!!!i te oczy!!ot poprostu niebieskie kropeczki!!powinny byc wieksze i jakos zroznicowane!!!a pozatym jest git:)))z autobotow najlepsze twarze maja chyba BUMBLEBEE i RATCHET....inni w sumie tez ale tego optimusa nie trawie jakos do konca:)))))))))

ocenił(a) film na 9
Funny_Man

Moim zdaniem jest wporzo. Wiadomo fani serii zawsze wynajdą jakieś wady, ale ja sądzę że "Bossowie" nie pozwolili by na skopanie tego projektu- za duża $$ kasa. A zapowiada się samkowicie.

elbieta_adamczewska1

Tranformy nie beda glownymi bohaterami, oczywiscie bedzie ich duzo i beda wszedzie ale tak jakby lekko "w
tle" glownymi bohaterami to ta dwojka malolatow, z ich "perspektywy" bedziemy sledzic wszystkie
poczynania blaszakow, wracajac do tematu, Opti wyglada jak najbardziej ok, jak i kazdy Trans zapewniam ze
w kinie efekt bedzie powalajacy, nie bedziemy tam mieli statycznych obrazow by moc godzinami zastanawaic
sie czemu ma male oczy.

ocenił(a) film na 5
Katsper

Wiem czym różnie się android od robota. Ale widac Ty nie zrozumiałes mojego przykładu.

Mam obawy, ze to nie wyjdzie po pierwsze dlatego, ze wychowałam się na Transformerach, a po drugie widze jak teraz "wszystko idzie pod nóż", tzn. zniszczono juz wiele dobrych komiksów, jak "Ghost Rider" ostatnio/
Ale trzymam kciuki. M.Bay jes przyzwoitym reżyserem.