Co ten film robi w czolowej setce?:o To jakas parodia. Wsrod tylu filmow, jakie powstaly przez te wszystkie lata top 100 to naprawde niezla lokata, a tu ledwo po premierze do czolowej 100(a nawet 50) weszly transformery:o Ludzie, co z wami jest? Nie obchodzi mnie to, co ogladacie, ale po co glosujecie na takie cos i to jeszcze dajac note 10? Wchodze na 'top 100' zeby znalesc wartosciowe filmy, ktorych jeszcze nie ogladalem, a wy to utridniacie, bo do czolowki windujecie jakies gowna.
,,- Chłopcze nikt kto zagrał obok potwora nie dostanie statuetki
A "Władca Pierścieni" ??? ,, - rzeczywiście ale Władca Pierścieni był filmem bardziej ,,artystycznym,, i z braku lepszgo słoba ,,głębszym,,.
Tak więc na film Jacksona patrzono zupełnie inaczej.
,,Ale jednak myślę, że ma szansę na kilka Oscarów... To moje skromne zdanie. ,, - Zgadzam się z tym. Na coś tam ma szanse. Za efekty napewno. Moooooooże nawet na coś więcej(chociaz znając Akademie to niestey wątpie) ale ,,Najlepszy Film,, to dla Transformersów kategoria nieosiągalna.
Dyskusja powalająca całościowo. Chyba sie przejdę na te "Transformersy".. xD Pozdrowienia dla autora tekstu o "niedoje*anych ch*jach" czy czymś takim..
atyaty:
kazdy duren moze napisac 'naucz sie czytac ze zrozumieniem'.
jak napisales, tak przeczytalem - twoj problem, ze masz problem z wyrazeniem swoich mysli. sam fakt, ze bronisz tego filmu juz cie skresla, przynajmniej na plaszczyznie znajomosci kina(chociaz pewnie i na wiekszosci innych).