7,3 309 tys. ocen
7,3 10 1 308608
6,1 37 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

top 100?

ocenił(a) film na 1

Co ten film robi w czolowej setce?:o To jakas parodia. Wsrod tylu filmow, jakie powstaly przez te wszystkie lata top 100 to naprawde niezla lokata, a tu ledwo po premierze do czolowej 100(a nawet 50) weszly transformery:o Ludzie, co z wami jest? Nie obchodzi mnie to, co ogladacie, ale po co glosujecie na takie cos i to jeszcze dajac note 10? Wchodze na 'top 100' zeby znalesc wartosciowe filmy, ktorych jeszcze nie ogladalem, a wy to utridniacie, bo do czolowki windujecie jakies gowna.

ocenił(a) film na 7
eterchi

,,- Chłopcze nikt kto zagrał obok potwora nie dostanie statuetki

A "Władca Pierścieni" ??? ,, - rzeczywiście ale Władca Pierścieni był filmem bardziej ,,artystycznym,, i z braku lepszgo słoba ,,głębszym,,.
Tak więc na film Jacksona patrzono zupełnie inaczej.

,,Ale jednak myślę, że ma szansę na kilka Oscarów... To moje skromne zdanie. ,, - Zgadzam się z tym. Na coś tam ma szanse. Za efekty napewno. Moooooooże nawet na coś więcej(chociaz znając Akademie to niestey wątpie) ale ,,Najlepszy Film,, to dla Transformersów kategoria nieosiągalna.

ocenił(a) film na 5
eterchi

Dyskusja powalająca całościowo. Chyba sie przejdę na te "Transformersy".. xD Pozdrowienia dla autora tekstu o "niedoje*anych ch*jach" czy czymś takim..

ocenił(a) film na 1
szuwarcia

atyaty:

kazdy duren moze napisac 'naucz sie czytac ze zrozumieniem'.
jak napisales, tak przeczytalem - twoj problem, ze masz problem z wyrazeniem swoich mysli. sam fakt, ze bronisz tego filmu juz cie skresla, przynajmniej na plaszczyznie znajomosci kina(chociaz pewnie i na wiekszosci innych).