kolejne amerykanska kupa jak dzien niepodlegosci, wojna swiatow itd.
poza tym.. to ma byc megatron??
http://www.jalopnik.com/cars/news/exclusive-transformers-movie-update-megatrons- nastier-than-prime-196450.php
co to k... jest?
gościu ty jestes jakiś pojebany nawet nieoglondałes filmu i juz go oceniasz moim zdaniem sie nawet nie powinienes wypowiadać albo sobie poczekaj na film i wtedy pogadamy
rzecz w tym że transformersy poza akcją, miały też cechy epickiej opowieści + troche nauki o bezpieczeństwie (jak zapinanie pasów) ;-)
Ja poza tym całym najazdem na to jak Bay psuje klasykę, bardzo oczekuję tego filmu. Klimat w trailerze zwiastuje dobre emocje w kinie.
Nawet nowy Megatron nie odpycha mnie od pomysłu. Będzie dobrze.. :-)
faktycznie megatron nieprzypomina pierwowzoru ani troche...
i jak widziałem w trilerze to optims prime jest za kolorowy...
i napewno bedzie gloryfikacja nacji amerykańskiej!
Ty baranie jeden!! Co Ty chcesz od "dnia niepodległości"?? Co do "transformers" to kim Ty jesteś by krytykować film którego widziałeś 2 minutowy zwiastun?? Będziesz tu strugał wielkiego fachowca a tak naprawde jestes ghlupi jak but!! Każdy ma jakąś inna wizje filmu i nie musi to na siłe przypominać pierwowzoru bo o ile sie nie myle to np w Beast Wars: Transformers optimus byl gorylem a megatron tyranozaurem wiec co sie plujesz!! Burak jesteś i nie wiem co robisz na tej stronie bo główno sie znasz!!
Davidoff85r - kultury to ty się pod blokiem na Krakowskiej hucie uczyłeś chyba. Co do filmu to jestem przekonany, że będzie to kolejny średniak z wielkim budżetem i wypasionymi efektami specjalnymi. Skąd taki wniosek - ano, zaróno reżyser jak i scenarzyści "niczego szczególnego" w swojej "karierze" nie dokonali ,i pewnie tym razem nie bedzie inaczej. Ich mega producje to średniaki, które giną w zalewie średniaków powstających masowo w "holiłód". Tak czy owak chciałem zuważyć jedynie, iż autor tego postu miał pełne prawo, znając dorobek osób tworząych film, wysnuć wniosek o przeciętności produkcji zwanej Transformers. Pozdrawiam serdecznie.
Kuba weż Ty sie człowieku punknij w ten pusty łeb!! Jak ty możesz mowić np że Michael Bay nic wielkiego nie dokonał??? Chciał bym żeby było wiecej takich dobrych filmów jak Twierdza, Armagedon, bad boys i piątek trzynastego!! Weź człowieku sie nie wypowiadaj bo jest mi Ciebie żal :( Idiota obejrzał 2 minutowy zwiastun i bedzie mi tu recenzje wystawiał... Nie mowie ze to bedzie hit ale nie ocenia sie filmu po zwiastunach!!!
Przepraszam Cie. Powinienem najpierw spojżeć na twoją liste filmów ulubionych. Twórczość pana Bay'a znasz doskonale i najwyraźniej jesteś jego wielkim fanem tak więc transformers już na owej liście umieścić możesz. Jeśli już musisz reagowac na moje odpowiedzi to przynajminiej kulture zachowaj. Recenzji nie wystawiłem, jedynie przewiduje, iż film będzie średniakiem. Nie twierdze, że bedzie to kupa jak zrobił to autor tego postu. Nie myl również wielkich dokoniań z wielkim budżetem i gwiazdorską obsadą. "Twierdza" to jedyny godny polecenia film z twórczości Bay'a. Na temat reszty się nie wypowiadam bo i tak Cię nie przekonam, a i zamiaru takiego nie miałem. O gustach ponoć się nie dyskutuje. Zaskończmy tym stwierdzeniem tą jałową dyskusje.