Film jest do pobrania za 11 zł (pozycja 25) na dla posiadaczy telewizji N na VOD. Film trochę w stylu "Niepokonanych". Ocena powinna być nieco wyższa.
Nie oglądałem, ale pojawił mi się na dekoderze enki. Chyba siądę wieczorem i obejrzę. Do kiedy jest dostępny?
Szczerze powiedziawszy obejrzałam go przed chwilą i mam mieszane uczucia. Niby dobry, ciekawy. Ale przewidywalny i za dużo tej walki na końcu w szopie. No i nie rozumiem jak tak sprytni rabusie dali się tak zrobić zwykłej rodzince z miasta. Ogólnie 6/10 napewno nie więcej. Można obejrzeć i nie czuć, że się zmarnowało ten czas, ale lepiej obejrzec online i zachować kase na lepszy film :))
Allabastra2010, motyw wrobienia rabusiów przez tą rodzinkę jest bardzo zastanawiający, a może chcieli uniknąć tym samym przewidywalności? Jakie inne dobre filmy polecisz z listy http://n.pl/co-ogladac/wypozyczalnia-vod/premiery ?
:) Nie chodziło mi o wrobienie, tylko o zrobienie w tzw jajo :) Zastanawiający jest fakt, jak matka dwójki dzieci jest lepsza w posługiwaniu się bronią niż zawodowi rabusie? :) Ale tak jak mówię, nie jest najgorszy :) nie takie rzeczy już w filmach widziałam :)
Co do polecenia czegoś..
- Immortals. Bogowie i herosi. Oglądałam ten film już dwa razy i wiem że jeszcze nie raz obejrzę, mimo że nie jestem fanką filmów historyczno-fantastycznych, ten był naprawdę rewelacyjny. Jeśli podobał Ci się "Starcie tytanów" to ten z pewnością też przypadnie Ci do gustu
Anatomia strachu - Nicolas Cage, Nicole Kidman - czołówka świetna, wciągające kino akcji. Ja nie mogłam się oderwać
Elita zabójców - dobry, choć szczerze mówiąc lekko przewidywalny jak wszystkie filmy z Jasonem Stathamem, choć w dobrym stylu.
I koniecznie zobacz sobie " Człowiek na krawędzi" jak już będzie do wypożyczenia oraz "Kaznodzieja z karabinem", a jeśli nie oglądałeś to polecam również coś starszego a mianowicie "Siedem dusz".
Miłego oglądania :)
Fakt, że film nie jest światowym arcydziełem, ale się sprawdza, szczególnie w męskim gronie. Jest wszystko tak jak potrzeba, aby się odrobinę rozerwać.
Sądzę, że ocena 6/10 to nie szkalowanie filmu, a właśnie tyle dałam :) po prostu film schematyczny, niczym nie zaskakuje. Drugi raz bym go nie oglądała, ale nie żałuję że widziałam. :)
sciagnalem ostatnio. fajna pozycja, ale chyba dobrze ze na vod, nie wi kinie. do meskiego grona jak ktos napisal pasuje.