PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687294}
3,9 93  oceny
3,9 10 1 93

Treehouse
powrót do forum filmu Treehouse

Film całkiem, całkiem. Co prawda główny bohater nie przypadł mi do gustu, ale ogólnie film nawet trzyma poziom. Aż do ostatnich chwil, gdzie caałość upada z wielkim hukiem. Pomijam nawet nieco zniekształconych osobników, którzy odrobinę nasuwają na myśl Wrong Turn (tylko w wersji ciut ładniejszych), ale już sama końcówka po prostu kładzie film na pysk. No bo jaka szansa, że trafią na samochód wypchany bronią maszynową, która nagle doda im super werwy i pewności siebie godnej zawodowych żołnierzy...
Ehhhh. Szkoda gadać.

ocenił(a) film na 3
Lilith_Flame

True story bro

ocenił(a) film na 5
Elefak

Jak już coś, to "sis" ;)

ocenił(a) film na 5
Lilith_Flame

no niestety. a przyznać muszę, że początek był naprawdę dobry - konkretne, choć zwyczajne postacie, b dobra muzyka i udźwiękowienie, a przede wszystkim tajemnicza atmosfera i naprawdę zawodowo budowane napięcie. Jednak gdzieś za połową dzieje się coś strasznego. calą tajemniczość i napięcie szlag jasny trafił. dlaczego? to wygląda jak kompletny brak pomysłu na zakończenie, ze skutkiem takim że wygląda to jakby ostatnie 20min robił ktoś zupełnie inny. a szkoda, dawno nie widziałem filmu, który tak fajnie się rozkręca, a tak go na koniec kaleczą.

ocenił(a) film na 5
shooshew

Zgadzam się. Na początku też pozytywnie nakręciłam się i siedziałam oglądając ze szczerym zainteresowaniem. No ale film wymierzył mi policzek w połowie... i tyle po pozytywności.
I zgadzam się także co do tego, że film od połowy wygląda, jakby robił go ktoś zupełnie inny... Ogromna strata. Naprawdę.