troja ządzi!! to jeden z moich ulubionych filmów :D proszem o podpisy innych fanów troji
Ja sie podpisuje. Jestem chlopakiem, a nie dziewczyną i ten film jest naprawde zajebisty wg mnie. Dawno go nie ogladalem wiec niedlugo musze znowu, bo go dobrze nie pamietam, ale wiem, ze jak bylem na nim w kinie to zrobil na mnie wielkie wrazenie. Pozdro.
Świetne kino batalistyczne. Dobrze że reżyser nie zdecydował się wsadzić boskich stworzonek, bogiń, które niby ingerowały w wojne itp. do filmu :D Przez co staje się bardziej "realistyczny". Co ja będę :D Zawsze utwór Troje kojarzyłem z wypaśną wyżynką i homer tak ją opisał. Dla mnie 9 za takie podejście do tematu;]
Świetny film, chyba ze 4 razy go oglądałem i jeszcze mi się nie znudził...
Naprawdę spoko. Genialna muzyka i gra aktorów. No i wogóle całokształt tego filmu, wykonanie, scenografie...Zresztą co ja będę mówił..Sami wiecie :)
tez sie podpisuje ! :D Brad Pitt najlepszy :D:D:D a film poprostu bardzo dobry lubie go ogladac ;) a szczegolnie sceny jak Achilles rozwala innych fighterów.
gdyby chociaz dialogi wierszem zostawiono...a tak mamy durna sieczke i nic pozatym. Film jak wiele inncyh z tym ze gorszy od nich
ja też sie podpisuje a Brad Pitt zagrał b. dobrze troja to jeden z mojich też ulubionych filmów najbardziej podoba mi sie scena gdy achilles walczy z hektorem i jak zdobywa plaże Troji to było cudowne
hehe masz racje "wymiata"
zastanów sie troche nad sobą bo przez takie osoby włąsnie jak ty film ten znajduje sie na top liscie 100 najlepszych filmów i tego wlasnie nie moge przebolec jak tak film ma prawo zajmowac miejsce innym klasykom które przez takie osoby jak ty nie znalazly sie nawet na top 200 liscie
troja to straszny szit i gniot jakich niestety dużo. ale ludzie to lubią i dlatego top lista jest nieco zaśmiecona.
Nie dziamgaj dziamdziolu i nie wchodź wypierdku miedzy męzczyzn. Świetny film, doskonałe sceny batalistyczne, a sceny walki Achillesa z Hektorem świat długo nie powtórzy, jedna z najlepszych jaką widziałem, nie w nocy nie w cieniach nie w głupich przebłyskach, konkretna i mocna, a Brad mimo że trochę amant w tej roli spisał się znakomicie, świetna gra, pozdrawiam wszystkich fanów Troi.