Film nie dotarł do Polskich dystrybutorów, ale na zachętę możesz obejrzeć sobie zwiastuny na YouTube i zamówić na Ebayu ... DVD z filmem. Lub co wyjdzie taniej po kosztach, jeśli miałabyś zamawiać więcej filmów... przeprowadzka do Stanów. Też nad tym się zastanawiam :)
Faktycznie, Kristen pojawiała się głównie w niszowych, niekomercyjnych produkcjach (aż do Twilight). To dobrze, przez to wzbogaca swoje doświadczenia w ambitnych filmach - widac, że jest bardzo dobrą aktorką, zagrała w różnego rodzaju filmach; od komedii - przez romans - po horror. Myślę, że ona nie chce byc taka jak te wszystkie aktoreczki z Hollywood. Może się jeszcze okazac, że udział w Twilight uzna za jeden z gorszych kroków w życiu. Oby tylko jej nie zaszufladkowali, tak jak "gwiazdy" z Harrego Pottera. Ale ona się nie da - to bystra i nietuzinkowa dziewczyna ;)
Zdecydowanie sie z Tobą zgadzam uwielbiam Kristen choćby za jej charakter a ostatnio doszłam do wniosku, że jest świetną aktorką chociaż na początku nie podobała mi sie jej mimika twrzy,że w każdym filmie jest taka sama ale to nie wazne bo potrafi grac wszystkie role jakie jej każą.
Ps.Jeśli ktos jest wielkim fanem Kristen i chce pooglądać jej zdjecia tu podaje strone, na której one sie znajdują:
http://kristen-s.org/displayimage.php?album=topn&cat=0&pos=293
są tam nawet wywiady z gazet ale po angielsku ale jeśli ktos jest gotów na takie poświecenie by skorzystać ze słownika to nie ma problemu
Tu jest moje gadu w razie gdyby ktos czegoś nie wiedział: 11486692
ZGADZAM SIĘ.
a kiedy będzie film u nas - nie sposób się dowiedzieć.
żadnych informacji na jakichkolwiek stronach internetowych, żadnych artykułów, recenzji, opisów, głupich reklam czy mikroskopijnych chociażby wzmianek. możemy się pocieszyć fragmentami na youtube albo sesjami zdjęciowymi promującymi film, szaleństwo.