Podobno gdzieś w tym filmie pojawia się DiCaprio? Ja nie widziałam, ale teraz zobaczyłam że jest w obsadzie. Może ktoś pomóc ślepemu widzowi i wskazać mniej więcej miejsce w filmie gdzie ów gwiazda się pojawia?
Z góry dzięki a film jest naprawde super.
(nie oglądałam pierwszych kilkunastu minut-może właśnie wtedy był na ekranie, hm?)
a ja oglądałam od początku i też go nie widziałam ;> może on był wśród tych ludzi co siedzieli i się huśtali na tej huśtawce. . .bo jak nie tam to nie mam pojęcia gdzie :P
Ja też go nie zauważyłem. Ale zapewne to jest ten chłopak co wskakuje na tą huśtawkę (a potem jeszcze wskakuje na nią jakaś dziewczyna). Jednak nie jestem pewnien czy wogóla pokazali jego twarz. Taka mała rólka.
Hmm wczoaj ogladalam, Leo nie poznalam, ale potem w biografii sprawdzilam i gral pierwzego kolesia na ekranie:PP
Ha ha ha, a w drugiej części gra Alyssa Milano... A co do niezauważenia, to ja też go tam nie widziałam.
Leo byl pokazany przez krotka chwile jako dzieciak wychodzacy ze szkoly mial koszulke w pionowe paski zielono niebieskie chyba i niosl ksiazki :):)):
fakt ciezko go zobaczyc
musialalm przewijac zeby go znalesc bo za 1 ogladnieciem go nei widzialalmxD