Możecie już przestać udawać! I tak was rozpracowałem! Wiem już, że mnie obserwujecie, a ten film powstał tylko dla ściemy, żebym się nie domyślił!!! HAHA! Mam was! Jutro uciekam!
hahahahahahahaha
to było genialne :P
ale wiesz, ja w mój swiat tez jakos uwierzyc nie umie, moze jutro uciekniemy razem co? :P
pozdróffcia!
mi po tym filmie jak obejrzalem kilka lat temu chyba 3 lata temu...to do dzis mi te mysli chodza..
I SIE NIE DAM NABRAC WY ZA***NE H***!!
A wiecie mi też tak było po tym filmie nawet czasem jak jestem sam to zachowuje sie normalnie i patrze po ścianach czy nie ma jakiejś ukrytej kamery no już tak mam od czasu pbejrzenia tego filmu :)
PS:Oni mnie ciągle obserwują
Film daje do myślenia. Dobiła mnie końcówka, gdzie rozwiązał się problem głównego bohatera, a jacyś policjanci normalnie przełączyli TV, żeby obejrzeć inny program...Daje do myślenia
filmik konkretnie zmusza do refleksji... i wjezdza ostro na psyche... ;P widze po komenatrzach, ze nie tylko ja tu miewam napady jakies kurde schizofreniczne :P wiec nie jest ze mna zle chyba
VojtasB ja takie samo miałem to uczucie jeszcze przed filmem. Ale ja rozmyślałem nad istnieniem tego świata do tej pory rozmyślam i czasami mam wrażenie że tylko ja jestem prawdziwy że nikt nie istnieje, nikt nic nie czuje tylko wszyscy są podstosowani pod moje życie i wszyscy są genialnymi aktorami, ze jest miliardy takich światów i każdy ma swój własny, nikt z nas nie ma 100% pewności że np twoi rodzice widza te same kolory co ty i tylko ci wkręcają żę widza to samo albo tak samo z zapachem. Może to troche śmieszne ale pewnie każdy z nas ma takie myśli lub podobne.
no dosłownie! kurde na psyche nam wszystkim siadło;/ kiedy idziemy na terapię grupową?