Truman Show

The Truman Show
1998
7,4 528 tys. ocen
7,4 10 1 528257
8,1 71 krytyków
Truman Show
powrót do forum filmu Truman Show

No ja osobiście po obejrzenu filmu wstydziłam sie wykąpać i spoglądałam na ludzi dzosyc podjerzliwie. Ale film jest lekki i przyjemny, wracałam do niego wiele razy i wciąż wracam.

ocenił(a) film na 10
coffeine_2

Heh, schiza po filmie występuje, to fakt :^).

ocenił(a) film na 9
coffeine_2

Coffeine, zupełnie niepotrzebnie. Przez Ciebie straciłem fajny widok bo zasłaniałaś się ręcznikiem i musiałem przełączyc kanał na jakąś inną łazienkę...

coffeine_2

Ooo, nie tylko ja takie wrażenie miałam...;)

Pozdr;*

ocenił(a) film na 8
coffeine_2

Droga Coffeine, nie rób tak więcej, właśnie przez takie sytuacje program traci tysiące widzów, ot tak. Pomyśl o innych. Pozdrowienia.

ocenił(a) film na 9
cornholio_2

Ludzie!! Podobno CBA umiesciło kamerę w ubikacji i sypialni Renaty Beger. Nadają na żywo przez 24 h na dobę. Ma ktoś może linka?

ocenił(a) film na 10
_Pablos_

To ja wolę Sandrę Lewandowską. Pani Beger do bogiń seksu nie należy...

ocenił(a) film na 10
Filo_20

Kto tu się wpierdolił z polityką??!! Myślałam, że nie dożyję chiwli, gdy na forum Truman Show ktoś mi wyjedzie z Begerową... xD.
Gratulacje xD

ocenił(a) film na 7
coffeine_2

jak wyglądasz tak jak na fotce to nie masz się czego wstydzić ;P

coffeine_2

taa. ja też miałam takie schizy.

;D

użytkownik usunięty
coffeine_2

heh każdy chyba nieraz doświadcza uczucia że nie jest sam i ktoś go obserwuje! a film? miodzio!

coffeine_2

Schiza ?! Dlaczego ??? Całe ludzkie życie to obserwacja, każdy z nas jest obserwowany jak również sam jest obserwatorem, wszędzie, na ulicy, w autobusie, w pracy, szkole nawet w Kościele jesteśmy obserwowani. Taka obserwacja jest czasami miła bo możemy się pokazać innym z dobrej strony, ale czasami możemy się skompromitować. "Truman Show" jest filmem rewelacyjnym, pokazującym jak daleko ludzie mogą się posunąć by obserwować życie innych. Podobnym filmem jest "Ed TV", który gorąco polecam. Ps. A Panią Coffeine chętnie bym pooglądał w czasie kąpieli !!! Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
coffeine_2

Ech ja tu poważnie, a wy tylko o jednym :P

Ps. Hm nie moge inaczej wyglądać niż na swoim własnym portrecie;)

ocenił(a) film na 9
coffeine_2

Coffeine, czy jakbym na naszym spotkaniu pocałował Cię w rękę, ty zrobiłabyś to samo?