No ja osobiście po obejrzenu filmu wstydziłam sie wykąpać i spoglądałam na ludzi dzosyc podjerzliwie. Ale film jest lekki i przyjemny, wracałam do niego wiele razy i wciąż wracam.
Coffeine, zupełnie niepotrzebnie. Przez Ciebie straciłem fajny widok bo zasłaniałaś się ręcznikiem i musiałem przełączyc kanał na jakąś inną łazienkę...
Droga Coffeine, nie rób tak więcej, właśnie przez takie sytuacje program traci tysiące widzów, ot tak. Pomyśl o innych. Pozdrowienia.
Ludzie!! Podobno CBA umiesciło kamerę w ubikacji i sypialni Renaty Beger. Nadają na żywo przez 24 h na dobę. Ma ktoś może linka?
Kto tu się wpierdolił z polityką??!! Myślałam, że nie dożyję chiwli, gdy na forum Truman Show ktoś mi wyjedzie z Begerową... xD.
Gratulacje xD
heh każdy chyba nieraz doświadcza uczucia że nie jest sam i ktoś go obserwuje! a film? miodzio!
Schiza ?! Dlaczego ??? Całe ludzkie życie to obserwacja, każdy z nas jest obserwowany jak również sam jest obserwatorem, wszędzie, na ulicy, w autobusie, w pracy, szkole nawet w Kościele jesteśmy obserwowani. Taka obserwacja jest czasami miła bo możemy się pokazać innym z dobrej strony, ale czasami możemy się skompromitować. "Truman Show" jest filmem rewelacyjnym, pokazującym jak daleko ludzie mogą się posunąć by obserwować życie innych. Podobnym filmem jest "Ed TV", który gorąco polecam. Ps. A Panią Coffeine chętnie bym pooglądał w czasie kąpieli !!! Pozdrawiam.
Ech ja tu poważnie, a wy tylko o jednym :P
Ps. Hm nie moge inaczej wyglądać niż na swoim własnym portrecie;)