20:05 Polsat Byliśmy Żołnierzami
20:20 TVP 1 Pearl Harbor
21:40 TVN Step Up 1
22:15 TVP 2 Truman Show
22:55 TVP 2 Upadek (ten zayebisty nominowany do oskara film z Hitlerem)
23.40 TVN 7 Infiltracja
... :/
Infiltracja będzie też w niedzielę o 20:00 ;D. Mnie na szczęście ratuje dekoder z nagrywarką, ale dochodzi jeszcze 'O północy w Paryżu' o 20:00 na Canal+. Ale i tak największą oglądalność będzie miało 'Mam Talent'...
Współczuję :( Jesteś pewnie gnębiony albo coś... A może ktoś się nad tobą znęca ?
No cóż nie twoja wina, tylko uważam, że jeśli masz problemy, to zgłoś się do specjalisty, zamiast wyżywać się wystawiając bardzo słabe oceny filmom. Są ludzie, którzy chętni ci pomogą...
.Nie jestem gnębiony, nie mam problemów,po prostu niecierpie tego aktora i każdy film z nim jest dla mnie żenujący nawet nie musze go oglądać
Ale zdajesz sobie sprawę, że jesteś hejterem. Oceniasz bez oglądania, większość twoich ocen to 1-3 i bronisz Kac wawy. Takich jak ty powinni blokować
Oceniam bez oglądania gatunki których nie lubie i filmy z aktorami których nie lubie. Każy ma do tego prawo. A bronie Kac Wawy bo najzwyczajniej w świecie mi się podoba lubie taki debilny humor a przede wszystkim wszystkie polskie komedie są dla mnie dobre nie było, nie ma i nie będzie dla mnie polskiej komedii która jest słaba !!!
hahaha, gościu coś z tobą nie tak. Jesteś albo jakimś gimbusem, albo po prostu nie grzeszysz mądrością. Oceniasz film na 1, bo gra tam aktor, którego nie lubisz - chyba dalsza dyskusja nie ma sensu
Chyba na zdjęciu widać raczej, że nie jestem gimbusem. A ocenianie filmu na jeden z powodu nei lubienia aktora uważam za jak najbardziej w porządku wiele osób tak robi
aha, czyli nie jesteś gimbusem, ale co do drugiej opcji to nie zaprzeczyłeś ;) przez takich jak ty ta strona kuleje, bo zaniżacie oceny. Film to nie tylko jeden aktor, a ty najwyraźniej oglądając i oceniając filmy kierujesz się tym kto gra głównego bohatera - super system, nie ma co...
A co dla ciebie nieważne kto gra głównego boihatera ? Czyli na przykład jakby zamiast Carreya zagrał by ktoś kogo nie lubisz też dałbyś 10 ? Każdy patrzy kto gra głównego bohatera nie wmówisz mi , że jakby zagrał jakiś nikomu nie znany aktorzyna też dałbys 10
Myślę, że jakby zagrał dobrze, to tak. A jeśli by mi przeszkadzał, to dałbym powiedzmy nawet z 7 czy coś, ale nie 1 ! Jeśli w filmie gra ktoś, kogo nie cierpię, to go nie oglądam. A ty dajesz 1 bez oglądania. Nie widziałeś - nie oceniaj. A poza tym, to domyślam się, że nie lubisz Carrey'a, bo często gra przygłupa, ale tu zagrał poważnie i na pewno znalazłbyś elementy, które byś docenił i dał, nie wiem, chociaż z 5 ?
Ale akurat na Truman Show byłem kiedyś w kinie i zasnąlem pod koniec nie widze w tym filmie żadnych elementów, żeby dać więcej niż 1, dla mnie Carrey to żaden aktor kogo by nie zagrał czy przygłupa czy nie przygłupa. Od czasów tego właśnie filmu wszystkim filmom z Carreyem daje jedynke
No cóż, uważam, że to dziwna i bezsensowna metoda oceniania. Według mnie rzadko, który film zasługuje na 1 i po to jest tak szeroka skala ocen, aby każdy film ocenić sprawiedliwie. Nawet pomijając TS, to bardzo hojnie rozdajesz te jedynki. Wybacz, że naruszę twoją prywatność, ale z ostatnio obejrzanych przez ciebie filmów (jeśli je obejrzałeś) większa połowa otrzymała 1, więc chyba nie znosisz naprawę wielu, wielu aktorów.
Nie lubie na przykład science-fiction , amerykańskich komedii i filmów romantycznych (amerykańskich bo polskie są ok) i nie wazne kto tam gra od razu jedynke wystawiam a z filmów, które obejrzałem wystarczy jedna scena która mi sie w filmie mocno nie spodobała to ma u mnie jedynke
To po co je oglądasz, jak ich nie lubisz ?! Nie wiem czy jesteś sobą, czy trollem, ale mam wrażenie, że rozmawiam z totalnym kretynem. Nie ma dla ciebie już nadzieji, a rada ode mnie, to przestań oglądać filmy i weź się za coś pożytecznego, o czym masz jakiekolwiek pojęcie.
a zauważyliście, że jak Truman chce kupić bilet na Fidżi to na biurku w biurze podróży jest polska flaga? :) taka ciekawostka
widzialam ten film tyle razy a za kazdym razem tak samo przerazajacy. swiat fikcji, okrutny swiat fikcji...
jeden z moich ulubionych - to na pewno.