Truman Show

The Truman Show
1998
7,4 528 tys. ocen
7,4 10 1 528257
8,1 70 krytyków
Truman Show
powrót do forum filmu Truman Show

ROTFL

ocenił(a) film na 9

Film-genialny. Ale nie będę się o nim rozpisywać. A opisze pewną sytacje.

Wczoraj w czasie oglądania owego filmu do mojego pokoju przyszła moja ciocia (około 57lat, trochę zgredziała). Jako, że jest ona trochę "other" tzn. "żyje w innym świecie" musiałem jej opowiedzieć co i jak. Po 7 minutach produkowania się(dodałem sprawę kopuły, aktorów wokoło, generalnie wszystko), ona wyjeżdża mi z tekstem "No aleeee wieszzzz oni tak nieeee mogąąąą robić, do sądu może (Truman) ich podać". Powalające

ocenił(a) film na 8
Maticzek

haha, dobre! pozdrowionka dla cioci! przypomnialo mi to sytuacje kiedys z moja ciocia, tu z kolei kobieta kulturalna wielce, pani doktor, troche high life te sprawy. Kiedys z jej corka Asia( wtedy w wieku jakies 13 lat powiedzmy, wiec dziewczynka) ogladamy film, jakis horror byc moze, bo scena jest taka: panna w samochodzie, wampiry atakuja ze wszystkich stron, a ta nie moze odpalic silnika, lapie sie za glowe i krzyczy. Na taka scene do pokoju wchodzi ciotka, patrzy na ekran i mowi: A co ona tak sie drze? na to Asia: oj mamus, a co ty bys robila? ciocia (powtarzam, dystyngowana lekarka): no jak to co? spierdalala w podskokach! Myslalam, ze sie zsikam ze smiechu:) Taaa, niech zyja nasze fajne ciocie!!!sto lat!!!