Truman Show

The Truman Show
1998
7,4 528 tys. ocen
7,4 10 1 528243
8,1 70 krytyków
Truman Show
powrót do forum filmu Truman Show

kto miał po obejrzeniu wrażenie, że również jest głównym bohaterem swoistego''Truman Show''? ;)

ocenił(a) film na 9
Charlie90

no, poniekąd .. naszczęście mi przeszło

ocenił(a) film na 7
emmeline37

Wiec udało Ci się trafić na dobrego lekarza ;)

emmeline37

haha ;) no miałem takie uczucie xdd

emmeline37

ja to nawet myślałem, że ten film powstał specjalnie dla mnie, żebym nigdy się nie domyślił, żejestem w programie ;)

ocenił(a) film na 9
emmeline37

Ja sobie też tak pomyślałem, chyba jak każdy. Czy może ja mam tak samo? Ale po chwili sobie uświadomiłem że nie.

ocenił(a) film na 9
emmeline37

Ja również miałem takie wrażenie i tylko gdy pomyślę o tym filmie zaraz powraca mi to uczucie.

użytkownik usunięty
emmeline37

Może nie miałem wrażenia bycia Trumanem, ale przez pewien czas czułem się obserwowany... :3

użytkownik usunięty

Ja nigdy nie miałem wrażenia że jestem w Truman Show - mam za nudne życie na coś takiego :)

ocenił(a) film na 10
emmeline37

Zawsze po obejrzeniu przez dwa tygodnie za kamerami się rozglądam. xD

victiln

W sklepach kamery wszędzie, bo złodziejów pełno, a na mieście monitoring, bo pijaki rozrabiają! A jak co do czego to policja nie może nikogo rozpoznać, bo nic nie zarejestruje oko urządzenia jak pudło bez foto radaru puste stające na drogach!

ocenił(a) film na 10
aniolek1234

ja czuje obserwowanym codziennie

ocenił(a) film na 7
Janznajomski

zapytaj się autorki o jej specjaliste xD

użytkownik usunięty
emmeline37

Witam
Ja niestety jestem i nie wiem komu za to podziękować ??? ! ! !
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
emmeline37

Śmieszne uczucie:)

emmeline37

Jej , ja nawet ten temat uważam za takie coś abym się nie domyśliła że jestem w Truman Show . I tak wiem że w nim jestem ...

ocenił(a) film na 6
emmeline37

;dnie ja nie mniałam, ale zaczełam się zastanawiać ile w naszym życiu nie zależy od nas, ale od naszego otoczenia:( jak oni nas zmieniają

ocenił(a) film na 10
emmeline37

ja tak miałam
jak chodziłam do łazienki to nie umiałam się spokojnie załatwić
i podejżliwie obserwowałam moją mamę.

zupapomidorowa

ale masz smakowity avatarek, mniam

ocenił(a) film na 8
emmeline37

jak byłem mały to miałem tak przez kilka lat. widać kto ma skłonności narcystyczne i tyle :D

ocenił(a) film na 8
emmeline37

no, jak tak się nad tym zastanowić, to ten film ryje banię po całości :D kurde, jakby tak zacząć się w to zagłębiać, to zwariować można... każdy z nas może myśleć, że to właśnie on. cholera, to jest... przerażające :D co ty mi zrobiłeś?! xD

ocenił(a) film na 9
emmeline37

Tak samo jest po "Matrixie".

ocenił(a) film na 8
napruto

Mnie po tym filmie nie zryło, bo już wcześniej miałem zrytą banię i teorię, jakobym ja był prawdziwym człowiekiem, a reszta to superzaawansowana sztuczna inteligencja. :D

ocenił(a) film na 9
He_Jay

Ja miałem takie uczucie,wszystko o czym powiedziałem w domu dowiadywali się kumple,każdy wiedział co robię, wielu ludzi ubierało się tak jak ja,a najdziwniejsze było to że kiedyś często pod nosem mówiłem jakieś słowa gdy nikogo przy mnie nie było i nazajutrz wszyscy tak mówili

ocenił(a) film na 9
napruto

Chyba po meskalinie ;-)

ocenił(a) film na 8
emmeline37

Ja mam do dziś takie uczucie .

emmeline37

paranoja na skale światową...

użytkownik usunięty
emmeline37

Cóż... Do dziś czasem sobie myślę, czy nie jestem aby filmowany... Czy księżyc to nie przypadkiem centrum dowodzenia jakiegoś Bloody Director'a.... Brrrr!

ocenił(a) film na 9

Dobra żartowałem po prostu kocham ten film

użytkownik usunięty
emmeline37

tak samo miałam. myślałam, że jestem Trumanem i to coś musiało znaczyć, skoro obejrzałam ten film... czyżby tak naprawdę było? ;) film cholernie genialny.

ocenił(a) film na 10
emmeline37

Obejrzałem film jako trochę młodszy dzieciak i uczucie to chodziło za mną ponad tydzień.;)

ocenił(a) film na 8
emmeline37

Ja mam cały czas takie uczucie, tzn bardziej sobie z tego żartuję niż popadam w jakąś paranoję, ale to przez to, że po prostu zdarzają mi się często dziwne sytuacje:D

Film bardzo dobry, niesamowicie ciekawy

ocenił(a) film na 9
emmeline37

ja mam cały czas takie wrażenie...