nie dziwi mnie niska ocena, malo kto rozumie i lubi ''czarny humor'' jesli chodzi o film troszke bylo za malo humoru, klimat super, aktorzy fajnie dobrani, a ostatnie 25min-poprostu majstersztyk-nie spodziewalam takiego zakonczenia, ale mile zaskoczenie.Teraz czekam na brytyjska produkcje o bardzo podobnym scenariuszu ''Burke And Hare'' znajac angieski humor, bedze jeszcze lepszy.
Czy ten film jest w stylu ''Zarżnięci Żywcem'' (''The Cottage'') ? W sensie niby horror a komedia :) PS Uwielbiam takie filmy
The cottage nie oglądałem, ale "I sell the dead" ma śmieszne momenty, etc. ale tak jak wcześniej wspomniałem jest trochę przygnębiający :))
Polecam The Cottage, coś w rodzaju ''komediowy horror'' :P można usłyszeć w nim niezłe teksty
Nom długi czas miałem zamiar obejrzeć ten film, ale jakoś zawsze znajdywał się jakiś inny godny uwagi film i o nim zapomniałem :)
A ode mnie polecam film "Porąbani"(niezbyt dobre tłumaczenie :) "Tucker and Dale vs Evil")...Świetna czarna komedia, jedna z najlepszych tego typu.
ok obejrzę na pewno, a od siebie dołożę jeszcze ''Megan Is Missing'', nie jest to komedia ale bardzo psychologiczny thriller, który obejrzałam przypadkiem.
Ok juz jest na moim celowniku, a ja o ile nie widziałaś to polecam "Zombie SS" oraz świetny "Shaun of the dead".