PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=481239}

Trzy dni

Tres días
2008
5,6 1,9 tys. ocen
5,6 10 1 1933
Trzy dni
powrót do forum filmu Trzy dni

... film może nie ma porywającej akcji, ale na pewno zmusza do refleksji... coś dla koneserów kina niekonwencjonalnego... jeśli ktoś takowym jest, polecam film "Tideland" z 2005 roku.

ocenił(a) film na 7
kashmir91

7/10
Również daję taką ocenę. Nie czytając recenzji przed obejrzeniem filmu myślałem że będzie katastroficzny, ale jednak zostało to oddalone na drugi plan. Z początku może troszkę nudnawy, ale później... sami sprawdźcie. Polecam

ocenił(a) film na 2
kashmir91

a ja powtórzę wypowiedź z innego wątku:
"A moim zdaniem ten film to totalny gniot.
I nie chodzi mi o brak efektów. Chodzi mi o fabułę właśnie. Pierwsza połowa filmu jest OK. Ładnie zarysowane postawy ludzi wobec nadchodzącego końca świata i tutaj chwała twórcom. Niestety później dominującym wątkiem staje się bezsensowna - wobec przedstawionych wydarzeń - zemsta jednego gościa na drugim. I się zaczyna... zwykły film o psycholu mszczącym się za pseudokrzywdy sprzed lat. Z meteorami w tle. Chciałem bardzo ten film obejrzeć i bardzo się na nim zawiodłem. Wątek z psychopatą staje się wątkiem wiodącym, bezsensownym i żałosnym. Filmów o takich psychopatach było setki i setki będzie. Tutaj niepotrzebnie pomieszano ten wątek z wątkiem katastroficznym i wyszła po prostu kupa.
Nie polecam"