PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571889}

Trzy metry nad niebem

Tres metros sobre el cielo
2010
7,2 138 tys. ocen
7,2 10 1 137647
3,6 7 krytyków
Trzy metry nad niebem
powrót do forum filmu Trzy metry nad niebem

Film dla nastolatek

ocenił(a) film na 1

Dla mnie kompletne nieporozumienie. Stracone 2h życia. Scenariusz jest tak drętwy i odrealniony, że
aż boli. NIE POLECAM DOROSŁYM! ! !

ocenił(a) film na 1
ml80

true :/

Baby_Black27

Dorosłą nazwać się nie mogę, ale również nie polecam :)

ocenił(a) film na 8
reggaex3

no właśnie odbiór tego według mnie zbyt prostego filmu zależy od charakteru i spojrzenia na świat. Realista nie będzie szukać księcia z bajki. A standardowa nastolatka właśnie o tym marzy. Tak uważam ;)

ml80

a ja dla odmiany POLECAM:) zwłaszcza dorosłym którzy zabiegani,zapracowani,zmęczeni chcą się zrelaksować przy lekkim nieskomplikowanym filmie :) ...

marcia86

Komentujesz wszystkie negatywne wątki nt. tego chłamu?

TheBlackPearl

nie wszystkie,tylko te durne.a co przeszkadza ci to?to że dla ciebie to chłam to nie znaczy że dla innych też...niektórzy ludzie tutaj nie potrafią w normalny sposób rozmawiać.wielcy krytycy filmowi od siedmiu boleści.zero argumentów tylko "chłam" i już. gadka jak z przedszkolakiem...

marcia86

Hoho. Krytykujesz mnie za to, że bez argumentacji obrażam ten film. A sama bez argumentacji obrażasz mnie.

Hipokryzja to najgorsze co istnieje.

TheBlackPearl

nikogo nie obrażam,szkoda tylko że na tej stronie nie można normalnie porozmawiać na temat filmów...

marcia86

No szkoda, że kiedy człowiek wypowie się na temat filmu, który mu się nie podoba, zaraz przylatuje jakiś kmiot i zaczyna się kłócić.
I możesz mieć mi za złe, że nazywam Cię kmiotem - pierwsza zaczęłaś mnie obrażać.

TheBlackPearl

powiedz czym cie tak mocno obraziłam?nie użyłam żadnego wyzwiska...to ty sie doczepiłaś do mnie pierwsza.ja zwyczajnie poleciłam film i nie widze w tym nic złego...nie należe do osób które się kłócą o swoją racje,bo każdy ma swój gust i każdemu podoba się coś innego.rozumiem że film ci sie nie podoba,ale jak chcesz podyskutować na ten temat to podaj jakieś argumenty,bo napisanie że to "chłam" nie jest rzadnym argumentem.a jeśli nie chce ci sie dyskutować na temat tego filmu to po co wogóle zaczynasz?
jeśli cie czymś uraziłam to sorry jakaś wrażliwa jesteś,a tego kmiota to sobie daruj...

marcia86

blablabla
Mów mi jeszcze.

TheBlackPearl

no właśnie sama pokazujesz swój poziom,kończymy tą daremną rozmowe,bo z osobami takimi jak ty nie ma o czym rozmawiać...

marcia86

W końcu! :)

ocenił(a) film na 9
ml80

a ja od kilku lat dorosła i jak najbardziej polecam, zabawny, lekki a i jest na kom oko zawiesić

Ninettezinha

Ja też już nie jestem nastolatką, ale tak czytam Twoją wypowiedź i stwierdzam, że chyba jakiś inny film oglądałyśmy... Zgadzam się w tylko jednym, ostatnim...

Wg mnie film nie jest zły, ani to żaden chłam... Ale zakończenie mi się nie podoba... Ja lubię tylko te historie, które się dobrze kończą...

Poza tym film porusza wiele tematów ... I porusza bardzo ważną sprawę w myśl : nic dwa razy się nie zdarzy...

A końcówka, to spotkanie na plaży to prawie jak z Efektu motyla. Kto oglądał ten wie ...

Jednak ja przez cały film zastanawiałam się, kogo mi ten aktor H przypomina...? I stwierdziłam, że jak nic Ryana Reynoldsa... ale chyba z kimś jeszcze z krzyżowanym, albo z jakimś aktorem, albo z jakimś moim kolegom, ale za nic nie mogę sobie skojarzyć..:) Ale chociaż przystojniak :)

Miedzy głównymi bohaterami różnica roku ( w realu), a wg mnie Babi, to tak bardzo młodo wyglądała....

ocenił(a) film na 9
jagodajulia

Cóż po prostu inaczej go odbieramy, na co innego zwracamy uwagę w filmach i po prostu mamy mało zbieżne gusta.
Zdarza się i nic w tym złego :), a może zwyczajnie lubię filmy dla nastolatek, które Tobie nie przypadają do gustu.
H jest niesamowicie apetyczny i też kogoś mi przypomina, ale chyba nie R.R. choć ten też do schrupania =).
Babi w tym filmie mi się w ogóle nie podobała, najchętniej to dałabym męskich aktorów z hiszpańskiej wersji i włoskie aktorki.
Pozdrawiam.

Ninettezinha

Może... Poza tym to nie jest komedia romantyczna tylko melodramat... A ja bardziej lubię komedie romantyczne...I najbardziej lubię amerykańskie filmy ..:)
Ja byłam nastolatką też lubiłam filmy dla nastolatek, ale nie wszystkie... ;)
Akurat też uważam, że H jest spoko i przypomina mi krzyżówkę R. R z Nickiem Jonas..:D
Wg mnie aktorka grająca Babi nie poraża urodą... Tylko w kilku momentach ładnie wygląda... Ale to jest moje zdanie...
Ja też pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 9
jagodajulia

".I najbardziej lubię amerykańskie filmy" i tu jest pies pogrzebany :) bo ja zdecydowanie bardziej wolę kino europejskie.

ocenił(a) film na 3
ml80

w 100% się zgadzam ja tam nie jestem dorosły ale ten film to jakieś totalne nieporozumienie zawsze staram się znaleźć coś pozytywnego w filmie ale ten film tak mnie odpychał od samego początku.Może nie jest w moim typie ale pierwszy raz chyba oceniam film na bardzo zły.

Kalenz

przynajmniej normalnie potrafisz napisać że ci sie nie podoba i ok,kulturalna krytyka z twojej strony jest naprawde super!...bo co niektórzy nie potrafią napisać nic pozatym że to "chłam".to co dla jednego jest chłamem dla kogoś innego może być czymś przeciwnym. pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 1
ml80

Mi też ten film się za cholerę nie podobał.

ocenił(a) film na 5
ml80

Zgadzam sie.