PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563188}

Tunel do piekła

Absentia
2011
5,1 4,3 tys. ocen
5,1 10 1 4280
6,0 4 krytyków
Tunel do piekła
powrót do forum filmu Tunel do piekła

Dawno nie ogladalem juz horroru z nowszych rocznikow, przy ktorym wlosy stanely mi deba :] Przytlaczajacy klimat czyli to co hejterzy lubia najbardziej, brak happy endu i ostre momenty. Brakowalo tylko lepszych efektow dzwiekowych w tych ostrych wejsciach co sprawilo by jeszcze wieksze BUM ale sama juz muzyka byla na topowym poziomie !

ocenił(a) film na 9
Venus_Vulgivaga

Horror to moj najwazniejszy gatunek i nie czuje sie zawiedziony, bynajmniej ! Horrory, thrillery oraz dramaty psychologiczne to najbardziej wymagajace i ambitne filmy.

aproxx

Dzięki za spoiler buraku

ocenił(a) film na 9
kavvosz

Jak chcesz ogladac film, to ogladaj film lajzo, a potem czytaj komentarze.

aproxx_

To się nazywa inteligencja :P Doradził: najpierw obejrzyj film, a dopiero potem czytaj o czym on jest :D :D :D
Takie wiejskie głupki jak ty, robią nam dzień na filmwebie. Dzięki, że jesteście! ;)
Ps. Masz taki specjalny kwadracik, jak piszesz o filmie i zamieścisz spojler, to go klikasz i każdy wie, że jest spojler, kwadracik nosi magiczną nazwę "uwaga spojler!" :D :D :D

ocenił(a) film na 9
kavvosz

,,Robia nam dzien,, twoja matuszka robi dzien wiejskim glupkom za 5 groszy internetowa lajzo.

aproxx_

Hehehe, wiedziałem, cipcio, że pękniesz niczym żółtko na jajeczku sadzonym po muśnięciu widelcem i kiedy nie pozostało ci nic innego sięgniesz po rodzinę ;) Jesteś tak słabą karykaturą człowieka, że aż mój pies ma z ciebie bekę :D :D :D

ocenił(a) film na 9
kavvosz

Twoj pies to ma z ciebie jedynie przyjemnosc jak mu wylizujesz migdaly rurkowy jednostrzalowcu. Skoro nie potrafisz sam o siebie zadbac, to nikt o ciebie inny nie zadba niedojdo, wiec nie miej pretensji do calego swiata za swoja nieudolnosc. Wiem, ze jestes przyzwyczajony do wyreczania, bo mamusia ciagle obok, ale czas dorosnac smrodzie.

aproxx_

Wiesz co jest już najbardziej zabawne? To, że ja po tobie jadę odnosząc się ciągle do czystych faktów. Wyobrażasz sobie jak byś został zniszczony jak by miał twoją taktykę i jedyne co, to wymyślał bym bajki....
Hehehehe. Dobra, ubawiłem się używając ciebie, ale czas kończyć tą dziecinadę, pozwalam ci odejść pyłku ;)

ocenił(a) film na 9
kavvosz

Ale mnie pocisnales dzieciaczku uaaa, raczej sie po tym nie pozbieram. Moze nie zdajesz sobie z tego sprawy, bo dzieci nie wiedza, ze sa dziecinne, ale prezentujesz na forum wszystkie symtpomy gimbazy np. spamowanie buziek, jak skonczeni debile na szkolnych korytarzach [starsi takiego czegos nie robia], bledy ortograficzne, no i twoja bogata filmografia, przy ktorej kon by sie usmial. Nawet Trainspotting dziecko nie ogladalo hah. Przykro mi, ale nawet nie potrafisz maskowac swoich kilkunastu lat otepialego zycia.

ocenił(a) film na 9
aproxx_

W sumie co sie dziwic, jak powstawal Trainspotting, to pewnie cie w planach jeszcze nie bylo ... A to film kult, ktory chyba kazdy moj rowiesnik pod koniec lat 90-tych widzial po kilka razy, a bohaterzy i teksty weszly na stale do slangu popkultury. Twoja popkultura jest pewnie Pokemon Go.