Dawno nie ogladalem juz horroru z nowszych rocznikow, przy ktorym wlosy stanely mi deba :] Przytlaczajacy klimat czyli to co hejterzy lubia najbardziej, brak happy endu i ostre momenty. Brakowalo tylko lepszych efektow dzwiekowych w tych ostrych wejsciach co sprawilo by jeszcze wieksze BUM ale sama juz muzyka byla na topowym poziomie !
Horror to moj najwazniejszy gatunek i nie czuje sie zawiedziony, bynajmniej ! Horrory, thrillery oraz dramaty psychologiczne to najbardziej wymagajace i ambitne filmy.
To się nazywa inteligencja :P Doradził: najpierw obejrzyj film, a dopiero potem czytaj o czym on jest :D :D :D
Takie wiejskie głupki jak ty, robią nam dzień na filmwebie. Dzięki, że jesteście! ;)
Ps. Masz taki specjalny kwadracik, jak piszesz o filmie i zamieścisz spojler, to go klikasz i każdy wie, że jest spojler, kwadracik nosi magiczną nazwę "uwaga spojler!" :D :D :D
,,Robia nam dzien,, twoja matuszka robi dzien wiejskim glupkom za 5 groszy internetowa lajzo.
Hehehe, wiedziałem, cipcio, że pękniesz niczym żółtko na jajeczku sadzonym po muśnięciu widelcem i kiedy nie pozostało ci nic innego sięgniesz po rodzinę ;) Jesteś tak słabą karykaturą człowieka, że aż mój pies ma z ciebie bekę :D :D :D
Twoj pies to ma z ciebie jedynie przyjemnosc jak mu wylizujesz migdaly rurkowy jednostrzalowcu. Skoro nie potrafisz sam o siebie zadbac, to nikt o ciebie inny nie zadba niedojdo, wiec nie miej pretensji do calego swiata za swoja nieudolnosc. Wiem, ze jestes przyzwyczajony do wyreczania, bo mamusia ciagle obok, ale czas dorosnac smrodzie.
Wiesz co jest już najbardziej zabawne? To, że ja po tobie jadę odnosząc się ciągle do czystych faktów. Wyobrażasz sobie jak byś został zniszczony jak by miał twoją taktykę i jedyne co, to wymyślał bym bajki....
Hehehehe. Dobra, ubawiłem się używając ciebie, ale czas kończyć tą dziecinadę, pozwalam ci odejść pyłku ;)
Ale mnie pocisnales dzieciaczku uaaa, raczej sie po tym nie pozbieram. Moze nie zdajesz sobie z tego sprawy, bo dzieci nie wiedza, ze sa dziecinne, ale prezentujesz na forum wszystkie symtpomy gimbazy np. spamowanie buziek, jak skonczeni debile na szkolnych korytarzach [starsi takiego czegos nie robia], bledy ortograficzne, no i twoja bogata filmografia, przy ktorej kon by sie usmial. Nawet Trainspotting dziecko nie ogladalo hah. Przykro mi, ale nawet nie potrafisz maskowac swoich kilkunastu lat otepialego zycia.
W sumie co sie dziwic, jak powstawal Trainspotting, to pewnie cie w planach jeszcze nie bylo ... A to film kult, ktory chyba kazdy moj rowiesnik pod koniec lat 90-tych widzial po kilka razy, a bohaterzy i teksty weszly na stale do slangu popkultury. Twoja popkultura jest pewnie Pokemon Go.