Tunel

Daylight
1996
6,5 40 tys. ocen
6,5 10 1 39532
5,1 17 krytyków
Tunel
powrót do forum filmu Tunel

Piesek

ocenił(a) film na 7

Co to za rasa psa, który występuje w filmie? Spodobał się bardzo mojej żonie i pojawiła się szansa na psa w domu :) Pomóżcie, byle szybko. Póki się nie rozmyśli :)

donmelonio

wyżeł weimarski:)

ocenił(a) film na 7
tequilla85

Ale szybka reakcja! Dziekuje bardzo - czyzbys po filmie rowniez jechala kupowac psa?

donmelonio

u mnie w domu już gończy polski:) ale wyżły równie piękne:) jeśli tylko ma się czas na 2h spacerów dziennie to polecam:) myśliwskie rasy są super!!!

ocenił(a) film na 7
tequilla85

Mialem Basseta przez 8 lat i teraz jak widze pieknego psa to bardzo tesknie zeby znow ktos tu poszczekal. Ale te 2h spacerow to na razie nie dla mnie. Pozostanie rezerwowa opcja - papuzki faliste :)

donmelonio

u mnie jedna sztuka;) ale hałasu robi za 5!!! może z tymi 2 godzinami przesadziłam, ale taki wulkan energii musi się gdzieś wybiegać...

ocenił(a) film na 10
donmelonio

Kupować psa bo spodobał jej się w filmie?A jak w innym się jej spodoba inny to tego wyrzuci? Bardzo dojrzałe podejście,dlatego schroniska pękają w szwach.

ocenił(a) film na 7
CelineMarie

tak, bardzo logiczny wywod. faktycznie wziecie psa, ktory sie podoba skutkuje jego wyrzuceniem, kiedy spodoba sie inny. podobnie z robi sie z zona. jestem pod wrazeniem :)

ocenił(a) film na 10
donmelonio

dobrze,że jesteś szczery

ocenił(a) film na 7
CelineMarie

napisz jeszcze prosze czy Ty masz psa, bo wygladasz na znawczynie tematu :)

ocenił(a) film na 10
donmelonio

Owszem mam od zawsze psy i tak jestem znawczynią .Mam nie rasowe z hodowli żeby się pokazać przed sąsiadami (najczęściej takie psy nie dożywają więcej niż kilku lat gdyż hodowcy zależy tylko na zysku przez co dopuszcza matkę-suczkę kilka razy do roku z samcami z jej rodziny,więc mioty są chorowite i słabe ) ale poczciwe kundelki wzięte ze schroniska.

ocenił(a) film na 7
CelineMarie

Życzę Ci, aby Twoje psy zaczęły dawać Ci trochę więcej radości, bo z tonu Twoich postów wnioskuję, że masz z nimi tylko kłopoty i złe wspomnienia. Pora skończyć ten wątek, bo powoli wygląda, jakbyśmy byli na forum kynologicznym. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
donmelonio

Yyyy ciekawe masz spostrzeżenia,szkoda,że całkowicie nietrafione .Z psami mam kłopoty? A to dobre,uśmiałam się.Psy to moja radość i pociecha.Nie na darmo pies jest nazywany najlepszym przyjacielem człowieka szkoda,że pies gdyby umiał mówić nie powiedziałby tego o człowieku. Złe wspomnienia? Tylko odnośnie głupich ludzi ,nigdy zwierząt.
Ale masz rację nie ma co tego ciągnąć tylko przypomnę,że to Ty zacząłeś ten wątek.

ocenił(a) film na 7
CelineMarie

Zanim się dołączyłaś wydawało mi się, że jest już zakończony... ale faktycznie ja go zacząłem i teraz oficjalnie go kończę.

CelineMarie

ktos kto sam siebie nazywa "znawca" na 90% nie jest znawca ;) jestes kynologiem z papierami? Bo jesli nie, to wiecej pokory... a co do kundelkow, zgadzam sie calkowicie, sam mam mieszanca husky z amerykanskim pitbulterierem. Ma ponad 15 lat i trzyma sie swietnie ;)

ocenił(a) film na 10
echoes222

papierek zastąpi doświadczenie? a to ciekawe,tak myśli 90% bezrobotnych studentów z mgr z przodu nazwiska mających papierek ale żadnej praktycznej wiedzy i doświadczenia

CelineMarie

specjalistycznej wiedzy kynologicznej nie zdobedziesz przez "doswiadczenie". Tak jak nie zostaniesz lekarzem bez ksztalcenia sie w tym kierunku, wykonujac operacje na zabawkach dla dzieci. Jak juz wspomnialem-troche pokory.

ocenił(a) film na 10
echoes222

mam być pokorna bo wyraziłam swoje zdanie oparte na wielu latach doświadczeń?nie rozmawiasz z głupią nastolatką ale poważna kobietą ,która sporo przeżyła także wiesz ,te cenne umoralniania mnie zostaw dla siebie
PS pozdrów swojego psa

CelineMarie

widzisz, zycie nauczylo mnie nieufnosci wobec osob oglaszajacych sie ekspertem w danej dziedzinie ;)
ps:pies pozdrowniony, aktualnie spi
;ps2:milego dnia ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
CelineMarie

A myśmy ostatnio wzięli suczkę ze schroniska. Więc w drugą stronę też może być. Mieszanka w typie liska.

donmelonio

ciułała!