Twardziele

Stand Up Guys
2012
6,4 18 tys. ocen
6,4 10 1 18313
6,5 4 krytyków
Twardziele
powrót do forum filmu Twardziele

Weronika Rosati dotyk Christophera Walkena W RAMIĘ!!!

ocenił(a) film na 4
dadi90

rozszyfrujesz swój wpis?
Wojewódzki nabijał się, że rola Rosati ograniczy się do dotknięcia Walkena w ramię?

zulombo

Tak, sorry, że napisałem tak gównianie, ale pisałem to w trakcie trwania programu :)

ocenił(a) film na 7
dadi90

Rosati sama przyznała się, że mikroskopijny epizod, nie robiła z siebie wielkiej gwiazdy. Tak czy tak zagrać scenę z Pacino i Walken'em to coś. Takiej szansy już pewnie mieć nie będzie.

baron666

Byłbym dumny, gdybym mógł przejść gdzieś w tle w scenie Pacino & Walken.

ocenił(a) film na 8
Demolka25

Uwierz, że w tym filmie to powód do wstydu.

ocenił(a) film na 4
wmbco

aż taki słaby?

ocenił(a) film na 8
zulombo

Nie chcę opisywać tej może 10 sekundowej scenki i wypowiedzianych trzech słów :) Ale sama "rola" to już wstyd. I można byłoby ją jednak barwniej zagrać jeśli już tak rozmawiamy o tej konkretnej "akcji".

wmbco

Skoro miało być tak to tak było. Wątpię, żeby koloryzowanie scen / ról było mile widziane.

ocenił(a) film na 4
wmbco

ale mi chodziło o film jako całość, a nie tylko scenkę z Weroniką

ocenił(a) film na 8
zulombo

Film lepszy od "7 psychopatów" i Al zagrał "starego siebie". Obejrzyj to sam się przekonasz.

wmbco

Ja bym się nie wstydził powiedzieć, że przechodziłem koło Pacino w jakimś tam filmie, jak już wspomniałem, byłbym z tego bardzo dumny. Nie, że "grałem" w filmie z takimi aktorami, ale po prostu, miałem przyjemność pojawić się obok nich w filmie, nawet bez wypowiedzianego słowa.

ocenił(a) film na 8
Demolka25

Każdy statysta pewnie chciałby być na "twoim miejscu" i przechodzić obok nich. Ale tu mowa o aktorce, o Polskiej celebrytce. Byle jaki statysta nie jest u Wojewódzkiego i gazety o nim nie piszą. A jestem pewien, że kilku by się znalazło, co w swej filmografii mają bardzo znane tytuły. Nawet raz znalazłem jakiegoś polaka, który w naprawde topowych produkcjach był statystą. Może sobie przypomnę jego nazwisko.... to dopiszę.

wmbco

Wiadomo, że dla przeciętnego człowieka taki "występ" to jest coś. Jeśli mowa o kimś popularnym to już inna sprawa. Ale tak jak ktoś wspominał wyżej, Weronika się tym jakoś specjalnie nie chwaliła, przynajmniej w programie, nie wiem jak poza nim. A wiadomo, że nawet takie okazje, trzeba łapać i wykorzystywać, bo to zawsze jakaś szansa na poznanie nowych kontaktów, a te z kolei często otwierają kolejne ścieżki.

Innymi słowy, nie uważam, żeby dla Rosatti ta rola była powodem do dumy, ale do wstydu też daleko.

ocenił(a) film na 8
Demolka25

Mi tylko się przypominają hasła bogatych dziewczynek "tato chcę być aktorką". Paris Hilton jeszcze dawała radę kilka innych z lepszymi lub gorszymi rezultatami. A nasza Rosati, hmmm. Nie wiem po co komu to. Weronika Rosati i Val Kilmer już w 2007 roku pracowali nad jej promocją w L.A. I jakie rezultaty? Przez 6 lat na palcach jednej ręki można policzyć jej podchody do kariery. Jedynie Iza Miko coś zagrała (Age of Heroes, Clash of the Titans - to były głośne filmy) serial The Cape. Reszta to taka B klasa, ale w filmie Forsaken fajnie rozpoczęła karierę. Hmm nie zapominajmy o Joannie Krupa :) (Planet of the Apes,Dog Problem - bardzo dobrze obsadzone oba filmy, można powiedzieć wymarzony start polki i ... lipa) Na filmy Ripple Effect oraz Skinner Box czekam jakieś 6 lat by obejrzeć ale niedane mi to jest :D I chyba lepiej w Polsce być znaną z tego, że jest znana aniżeli w Hollywood bić się i walczyć o role.
Alicja Bachleda, też poleciała grać w filmach i promować nasz kraj, no i wróciła z brzuchem. Teraz ma alimenty i promuje od małego dzieciaczka. Ale może był taki plan?! :) Szkoda tylko Colin'a!
Joanna Kulig to nasza szansa, i jeśli nie pójdzie w ślady w/w to być może będziemy z niej dumni. A przed Weroniką przyszłość co najwyżej pokroju AB-C. ;)

dadi90

dodatkowo mogę wspomnieć że scena ta (bardzo bardzo krótka) wygląda wyjątkowo sztucznie. Nie widuje często Rosati w filmach - teraz wiem dlaczego :)

ocenił(a) film na 8
MicScreAm

W jakiej scenie była nasza "gwiazda" ? Bo może tak jak z Karolakiem grał w filmie ale w ogóle go nie było.