PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=754841}

Twarz

2017
5,9 26 tys. ocen
5,9 10 1 25561
4,6 61 krytyków
Twarz
powrót do forum filmu Twarz

Kolejny kłamliwy rzyg na Polskę i Polaków ze strony ludzi dla których "polskość to nienormalność"? Zmiencie sobie narodowość, skoro tak bardzo was uwiera. I nie oceniajcie innych własną miarą

ocenił(a) film na 8
rawita

No tak, bo przecież wszyscy nad Wisłą są kryształowi :D Zresztą jak można się przyczepić do filmu artystycznego, który porusza trudne tematy i to nie zależnie od tego, czy miały faktycznie miejsce, czy są wymysłem. Mnie śmieszy :D

ocenił(a) film na 1
Laksandra

ależ to nie jest film, który podejmuje trudne tematy, to jest film o psychicznych katolach i psychicznym polactwie, to jest film, który projektuje swoją własną rzeczywistość, której NIE MA a reklamuje się jako inspirowany prawdziwą historią, a więc chce wbić się w świadomość widzów jako oparty na faktach,

rawita

A co ma narodowość do tego? W innych krajach nie odejmują społecznie ciężkich tematów?! LOL

ocenił(a) film na 9
rawita

Mnie nic bardziej nie drażni niż zabranianie twórcom filmowym wyrażania własnego zdania. Tyle w temacie.

ocenił(a) film na 1
Jendryn

haha, co za stwierdzenie :). Nikt nie zabrania p. Szumowskiej kręcenia filmów, jedynie je krytykuje. Ciebie jak na ironię, rozdrażniło to, że ktoś wyraził swoje zdanie na temat tego filmu :D.

W ramach wolności słowa zwolennicy filmu będą przekrzykiwać i obrażać ludzi którym film się z kolei nie spodobał.
Ja uważam, że film jest szkodliwy i antypolski. No i co teraz? Zakrzyczycie mnie, że jestem z ciemnogrodu, pisowcem, onrowcem, faszystą i patologią społeczną? Ehhh ;)

ocenił(a) film na 8
rawita

Widać że prawa strona i pisiaki już się doszukują antypolkości. Tak samo było z Idą i Pokłosiem. Dla Was Polacy to kryształowy naród a Polacy to bohaterowie świata. Totalna paranoja. Chodźcie dalej na filmy Vegi bo tylko to kino dla Was.