PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10073758}
4,9 733  oceny
4,9 10 1 733
Tyler Perry: Obłuda
powrót do forum filmu Tyler Perry: Obłuda

To moja pierwsza styczność z filmami Perry'ego, ale że gość sieka po kilka filmów rocznie dla największych streamingów postanowiłem sprawdzić co on w ogóle kręci?

No i w sumie tak jak myślałem, nie jest to film, bardziej kontent, zapychacz dla tych serwisów. Absolutnie zły, źle napisany, fatalnie wyreżyserowany i jeszcze gorzej zagrany. I to jest naprawdę wyczyn.

W tym filmie nic się nie zgadza. W efekcie wydumanej dramy otrzymujemy sceny typu:
- dziennikarka telewizyjna z uśmiechem na twarzy przedstawia relacje na żywo, ale gdy później relacje dotyczą jej życia to jest wielka drama i DLACZEGO NISZCZYCIE MI ŻYCIE
- badass prawniczka walczy z miastem i policją, bo policja jest taka zła, ale gdy ktoś napada ich w mieszkaniu to dzwoni na POLICJĘ
- partner prawniczki, który razem z nią walczy o sprawiedliwość po zabiciu człowieka, wygraża innym z bronią w ręku z tekstami ZARAZ CIĘ ZABIJĘ
- w tv na żywo Z OSTATNIEJ CHWILI zabili człowieka
- badass prawniczka chce rozwalić całe miasto, nie boi się niczego, ale po zobaczeniu nagrania z zabicia dostaje ataku paniki, zagranego bardziej jak atak padaczki

Tego typu scen było mnóstwo. Podsumowując jednym słowem: XD