PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=829070}

Tyler Rake: Ocalenie

Extraction
2020
6,4 49 tys. ocen
6,4 10 1 49199
5,4 36 krytyków
Tyler Rake: Ocalenie
powrót do forum filmu Tyler Rake: Ocalenie

O trzydzieści za dużo...film bez polotu, bez fabuły, bez niczego. Jestem na nie!

ocenił(a) film na 9
Katerinaxoxo

nie ma to jak oceniać cały film, który się nie obejrzało do końca. no brawo... :]

ocenił(a) film na 9
DeKolarto

1000 % racja

ocenił(a) film na 3
DeKolarto

Oceniłam na podstawie tego krótkiego czasu, bo na więcej nie miałam siły. Jeśli przez pół godziny się nic nie dzieje, to trudno kontynuować oglądanie. Jestem cierpliwym widzem ale lubię jak film ma sens albo jak (przynajmiej) coś się dzieje :-)

ocenił(a) film na 3
Katerinaxoxo

dalej było tylko gorzej więc możesz śmiało dać 1

ocenił(a) film na 3
Astacius

3 ze względu na sympatię do aktora i jedyną fascynującą scenę w ciągu tych 30 minut czyli skoku do wody ;-)

DeKolarto

Nie ma to jak nie opanować języka polskiego na poziomie 5 klasy szkoły podstawowej- "nie ma to jak oceniać cały film, który się nie obejrzało do końca"? Słyszałęś o odmianie przez przypadki?:)

Lukasz641

Też to zauważyłem, ale przecie my tu mamy pisać o filmie! Kurczę, zapomniałem o czym to było. Chyba cóś o dentyście i ekstrakcji zęba.

ocenił(a) film na 7
Katerinaxoxo

To kino dla prawdziwych mężczyzn samców alfa xd

ocenił(a) film na 3
marioomj

Hmmm daleko mi do samca alfa ;-)

ocenił(a) film na 7
Katerinaxoxo

Nawet ja nie jestem ideałem

ocenił(a) film na 5
marioomj

ja bym raczej powiedzial ze to kino dla netflixowców czyli widzow niewymagajacych

jaro1987

Czego się spodziewasz po filmie akcji wyprodukowanym w celu dostarczenia czystej rozrywki?

użytkownik usunięty
Katerinaxoxo

Ja wytrzymałam do końca,bo zawsze oglądam filmy do napisów końcowych,ale ostatecznie wynudził mnie. Produkcja raczej jak ktoś napisał wyżej dla niewymagających widzów. Niby dużo akcji,ale nie zachwyca. Wypadł bardzo przeciętnie.

ocenił(a) film na 3

Zazwyczaj też staram się obejrzeć film do końca ale tym razem miałam już dość. Podpisuję się pod tą netflixową kategorią, bo mam wrażenie że większość produkcji "marki" Netflix to buble. Perełki zdarzają się coraz rzadziej niestety:-(

Katerinaxoxo

A jakie są inne kategorie oprócz netflixowców?