PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10002123}

Tyler Rake 2

Extraction 2
2023
6,4 17 tys. ocen
6,4 10 1 17486
6,1 21 krytyków
Tyler Rake 2
powrót do forum filmu Tyler Rake 2

Co to było?

ocenił(a) film na 3

Taki film i reklama zrobią swoje. Angaż aktorów i niby te efekty walki czy jakiejś akcji. Oglądaliśmy i stwierdziłem kaszanka niczym ostatnie filmy z Stevenem Seagalem. Ci co się wychowali na kinie lat 80,90 - tych niestety ta produkcja znudzi niczym Matka Netflixa. Jednak John Wick to stare prawdziwe kino akcji po nowemu. A ten film ledwo obejrzeliśmy i już lepiej go nie pamiętać , ale pisano akcja i kręcenie na ujęciu kamery... Zobacz i zapomnij, jedynka średnia ale to coś słabe i niektórzy nawet powiedzą taki gniot Netflixa.

ocenił(a) film na 8
JEJEK

John Wick spadający 3333 razy ze schodów. okien, barierek w klubach i wpadający pod kilka aut to "stare prawdziwe kino akcji po nowemu" dziwne bo wg mnie to bardziej kino super hero. Tu przynajmniej było ciut realistyczniej i Tyler nie dostawał obrażeń jak pan Wick, po których facet wstawał i napierdalał dalej.

ocenił(a) film na 2
Robert831231

Bardzo realistyczne. Gruzini przylecieli do Austrii w pól godziny helikopterem i biegają w maskach, zbrojach, uzbrojeni po zęby i chuj. Hahahaha. Wyłaczyłem to od strzała.

ocenił(a) film na 8
Esox999

Czekaj a czy tam czasem nie ma sceny gdzie mówią że będą gotowi za 6h bo robili im paszporty i dokumenty? Jak już się chcieć o coś przypierdalać to o to że Tyler mógł odstrzelić głównego złola jakieś 3 sekundy po tym jak się tłukli na tym szklanym dachu i facet spadł na glebę. To nie, ten postanowił lecieć do helikoptera, i później zginął Yaz.

ocenił(a) film na 8
Esox999

Plus na lotnisku na końcu Tyler niszczy samoloty, którymi pewnie przylecieli a do helikoptera się przesiedli. Samolot z takiej Armenii wg google leci jakieś 3h. Więc jak najbardziej jest to realny motyw, skoro młody zadzwonił chwilę po tym jak lecieli.

ocenił(a) film na 8
Robert831231

W pełni się zgadzam . Dla mnie lepsza zabawa niż przereklamowany Wick.

ocenił(a) film na 8
tribal_filmaniak

Dla mnie oba są spoko i pewnie miejsca numer 2 i 3 kina akcji tego roku zaraz po tym co odpierniczył Tomek w nowym M.I.

ocenił(a) film na 7
JEJEK

Ale symulowanej na jedno 20 minutowe ujęcie scenie akcji nie można odmówić najwyższej klasy

ocenił(a) film na 6
malysz369

Witam , film ma potencjal i ma za zadanie nas widzow nakarmic akcja i z tego sie wywiazuje. Naprawde super praca Kamerami i jedna z leprzych ekip kaskaderkich na planie robi jakosc, A le chyba nikt nie sadzi ze bedzie to kino dramatyczne z oskarowymi kreacjami aktoskimi. Mialo bic glosno ,szybko na pelnej predkosci i jest... Idzie w dobra swego gatunku strone, trzeba tylko podszlifowac kilka elementow ( fabula, historia troche sciezka dzwiekowa) i bedzie git. Porzadne kino akcji o ktora w tego typu filmach moin zdaniem chodzi.

JEJEK

ostatni film Wicka to jakieś nieporozumienie w 90% scen plus pewne rzeczy mega przeciągnięte w czasie i nudne a szkoda...