Nie jesteśmy pewni czy 3 część powstanie na 100%, nawet jeśli to nie wiemy o czym dokładnie będzie scenariusz, ale wiemy jedno, że Hache i Babi muszą być razem! I nawet nie chcę słyszeć o innym zakończeniu, bo w przeciwnym razie będzie to mój największy zawód w życiu :(
zgadzam się w trzeciej części Babi i Hache muszą już być razem! po obejrzeniu filmu(pierwszej czesci) nawet byłam gotowa znieść inne zakończenie jednak teraz kiedy czytam książke i widze tą wielką miłość miedzy nimi nie moge sie zgodzic aby się rozstali...! Oni musza być ze sobą! :)
ja skończyłam godzinę temu drugą książkę i co prawda byłam przeciwna Gin, ale trochę zmiękłam na końcu, jednak miło będzie, jeśli się okaże, że Hache wróci do Babi. :P
Pierwsza część pozytywnie mnie zaskoczyła,nie mogę doczekać się kiedy obejrzę "tengo ganas de ti".Ale też mam nadzieje,ze w trzeciej części będą jednak razem! A co do książek to istnieją tylko te oparte na włoskiej wersji ? ; )
No właśnie jak zaczęłam czytać, to zdziwiłam się dlaczego zamiast Hache był niejaki Step. o.O Zerknęłam na aktorów z włoskiej wersji i uświadomiłam sobie, że na podstawie Włoskiej. :P