Dzieło wybitnie unikalne! Muzyka super, no i niektóre sceny po prostu miażdzą. Scena z czołowym zderzeniem z busem ubawiła mnie niewyobrażalnie :-D No i pomysłowość reżysera.. Swoisty geniusz. takie kino to się ogląda! Jak ktoś lubi dramaty i filmy obyczajowe to niech się za to nie bierze, ale jak kogoś rajcują filmy z absurdalną dawką akcji w niewiarygodnym tempie to jest to pozycja absolutnie kultowa!!!
RE-WE-LA-CJA!!!!! 10/10!!!!!!!!!!
Opanuj się ze swoimi ocenami trochę. Dzięki tobie oceny filmów nijak się nie mają do ich rzeczywistej wartości.
Dzięki takim jak ty filmweb nie jest tak dobry jak mógłby być.
Jaraj się ze wstydu szmato.
Jesteś sztywnym i pozbawionym poczucia humoru cieciem, słomiany ludku. Nie masz pojęcia o dobrych filmach "z przymrużeniem oka". tWOJA opinia jest dla mnie gówno warta i to przez takich jak tY strona filmweb jest gorsza. A takie epitety jak "szmata" zachowaj sobie dla siebie synu impotenta!
masz racje kioles choć ja dałem 9/10 - no ale film rewelacyjny i naprawdę śmieszny. dziwne że niektórzy nie zrozumieli że oprócz nierealistycznych scen ten film wyśmiewał mnóstwo innych tandetnych filmów sensacyjnych.
dobrzy aktorzy i świetne sceny. akurat przy takich filmach można poznać pseudokrytyków - widać zresztą po średniej jacy znawcy kina są na filmwebie. zresztą podobna rzecz dzieje się z filmem The Ten.
No dać mu piwa i to dużo bo mądrze prawi :) Film jest prześmieszny... A pomysłowość scenarzystów i reżysera nie zna w tym wypadku granic :) A zakończenie mnie po prostu powala :D powinni zrobić kolejną cześć jeszcze bardziej wyrytą w kosmos żeby uświadomić producentom że sequele nie zawsze popłacają o trylogiach na chamca nie wspomnę ;]