Tylko strzelaj

Shoot 'Em Up
2007
6,3 28 tys. ocen
6,3 10 1 28139
5,9 9 krytyków
Tylko strzelaj
powrót do forum filmu Tylko strzelaj

Normalnie głowa mała :D. Podniosłem ocenę o 1 dzięki Monice :). 2/10

ocenił(a) film na 4
Kabat543

Film beznadziejny, komiksowa fabuła. Dla obsady daje słabą 3.

ocenił(a) film na 2
djpaul3

a ja daje dwojke za jedzenie marchewki ;p

użytkownik usunięty
djpaul3

wyrwij sobie z doopy kij.

ocenił(a) film na 9
Kabat543

To jest czarna komedia akcji parodiująca filmy z serii "zabili go i uciekł". Aż tak ciężko to dostrzec ?

ocenił(a) film na 2
Michalq

Strasznie ciężko xD. Dzięki, że mnie oświeciłeś, nie będę już musiał móżdżyć :D. Dałeś 10? Brawo ^^

ocenił(a) film na 8
Michalq

Przypuszczam że gdyby jako reżyser figurował Tarantino to byłyby tylko zachwyty.

Kabat543

Buuuuuu..... płacz, jeden wielki płacz. Niestety oglądałem to cudo i 2 godziny życia w piach.

ocenił(a) film na 3
Kabat543

Zgadzam się. Uwielbiam filmy akcji, nie mam co do nich wielkich wymagań, uwielbiam Cliva Owena, ale ten film jest po prostu BEZNADZIEJNY, męczarnia dla wszystkich zmysłów

ocenił(a) film na 9
johnyss

Nie wiem jak Ci to powiedzieć najprościej ale TO NIE JEST FILM AKCJI tylko czarna komedia, pastisz kina akcji, niekiedy nawet parodia. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
Kabat543

Michalq ma rację, to film w stylu Desperado - ani przez chwilę nie traktujący siebie poważnie, parodiujący schematy kina akcji. To, czy taka konwencja ci leży, to kwestia gustu, ale nie nazwałbym go głupim - wręcz przeciwnie.

ocenił(a) film na 2
Bernierdh

Nie ważne pod co będziesz podpinał ten film, jest kiepski i "nawet" twoje zapewnienia, że jest inaczej tego nie zmienią :P. Ty byś go nie nazwał głupim, ja go tak właśnie określam i nie ma najmniejszego znaczenia jaki to gatunek, kto w nim gra, kto jest reżyserem (wypowiedź Sanderus) itd. Wszystko jest kwestią gustu, choć to zaskakujące jakie dno może bawić ludzi, twojej oceny nie znam, ale Michalq odważnie ocenił ten film- jego rzecz :)

ocenił(a) film na 7
Kabat543

Zgadzam się, to kwestia wyłącznie gustu :) Chociaż ja lubię również ambitniejsze produkcje, podobało mi się i to, i Desperado. A moja ocena to lekko naciągane 8 (głównie dlatego, że występuje w nim fajne poczucie humoru). Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
Kabat543

jesli ktos bierze ten film na powaznie, powinien natychmiast udac sie do psychiatry.