strasznie mi sie podobal ten czarny humor i te wypasione strzelaniny a w szczegolnosci zrecznosc Pana Smitha :)) film jest swietny, duzo w nim akcji ale jakze rozni sie od takich normalnych filmow sensacyjnych. przykladowo Szklana pulapka to film ktory trzyma w napieciu, strzelaniny sa tam dosc emocjomujace. a w Tylko strzelaj kiedy zaczynala sie jakas strzelanka to po prostu nie moglam sie nie usmiechac pod nosem, bardzo fajnie pokazane byly tego typu sceny i ta muzyczka :D ogolnie film super, taki lekko smieszny, z dystansem :))
Swietny ost, dobry czarny humor, sympatyczne aktorstwo. Dobre i zacne kino. Gnomy nie zrozumialy o co chodzi i zgnoily calkiem mily film- szczerze, "inny" film. Z powodzeniem mozna obejrzec, chyba ze jest sie fanem westernow.
Film zajebisty w swoim gatunku. Pełen wybornych dialogów, a ostatnia scena z napadem na knajpe była najlepsza, popłakałem sie na niej jak dziecko ze smiechu ;)))))
7/10
polecam
ja podłem ze śmiechu jak jechał na przeciwko tego busa co odpioł pasy i wskoczył i pozabijał ich wszystkich