Tylko strzelaj

Shoot 'Em Up
2007
6,3 28 tys. ocen
6,3 10 1 28139
5,9 9 krytyków
Tylko strzelaj
powrót do forum filmu Tylko strzelaj

Przyznam że sugerowalem sie komentarzami przed obejrzeniem tego filmu, i strasznie sie zawiodłem. Niektórzy piszą że płakali ze śmiechu a ja płakałem ale z żalu ze wogole trace czas na to coś. Jak sam tytuł mówi film jest jedynie o strzelaniu, facet wystrzelał z 300 osób i jak zwykle nikt z policji tego nie widział... Jak dla mnie film za bardzo przesadzony dla osob ktorzy nie patrza na fabułe tylko na sieczke i strzelanie.

ocenił(a) film na 9
Jedras888

Nie przymrużyłeś/aś oka podczas oglądania.Ostatnia scena w lodziarni mnie rozwaliła. Pozdro.

ocenił(a) film na 7
Jedras888

Ja też zwracam uwagę na sieczkę i strzelanie, ale w tym filmie zostało to wyłożone w idiotyczny sposób. Gdzie to się ma do akcji z takiego Rambo2 np: Nawet jako parodia film się nie sprawdził. Bardzo cienki film - dobre efekty i dużo akcji to jedyne zalety, ale w słabym wydaniu.

ocenił(a) film na 1
Movie_Crash_Man

Ta Straszna słabizna!!!

ocenił(a) film na 5
blackfield1

najlepsza w tym filmie była animacja końcowa ;p ogolnie lipa z wielkim hukiem!

Jedras888

"nie patrza na fabułe tylko na sieczke i strzelanie."

Nieee, naprawde oczekiwałeś fabuły po filmie o tytule "Tylko strzelaj"? Brawo kolego.
Pewnie jak chcesz zabrać kobietę w jakieś wystawne miejsce na kolację to wybierasz miejsca o nazwach w stylu "U Zenka", a potem marudzisz, że to beznadziejna restauracja haha:D
Człowieku ogarnij się, nie umiesz czytać recenzji, nie umiesz myśleć?

Film to niezła rabanka i sprawdza się nienajgorzej na odmóżdżający wieczorek przy piwku. Wyłaćzyć myslenie, włączyć tryb libacyjny i można oglądać.

Poza tym zastrzelił tylko 141 osób:>