Tylko strzelaj

Shoot 'Em Up
2007
6,3 28 tys. ocen
6,3 10 1 28139
5,9 9 krytyków
Tylko strzelaj
powrót do forum filmu Tylko strzelaj

LUDZIE! Marchewka!

ocenił(a) film na 9

On mial być nierealistyczny jak filmy tarantino! Ten film to pastisz filmów akcji, stad ta marchewka wszedzie. Akcja zaczynasie odrazu, nie ma czasu na wprowadzenia inteligentne bo to nie ten typ filmu!
Koleś wcina zdrową marchewke, przy okazji zabija kogo popadnie ale ratuje dziecko i jest prawdziwym unabomberem?
A zły bohater dokładnie odwrotnie, kochający ojciec zabija ludzi tuż przed urodzinkami synka. Do tego sypie żartami.
Boże! Ile trzeba mieć inteligencji zeby sie tego domyślić, że ten film miał byc taki pokrecony z akcją i super bohaterem.
Numer z neonem sama mówi za siebie jaki to jest film.
Film nie jest słaby, on taki miał być.

ocenił(a) film na 9
GraF

Nie wszyscy to niestety rozumieją. A szkoda, bo film pierwsza klasa.

ocenił(a) film na 6
GraF

Jak dla mnie film jest idealny na zabicie nudy, bez żadnych zbędnych pierdół po prostu czysta akcja. Nie jestem wielkim fanem tego typu filmów lecz ten akurat mi się spodobał. Co prawda trochę zabawny (moment gdy przekoziołkował w samochodzie razem z dzieckiem był no taki trochę..) ale i tak trzyma poziom. Nic specjalnego - nic kiepskiego, po prostu film dla dobrej zabawy =]

ocenił(a) film na 9
Lukaszzz_2

Ok, ale nadal doszukujesz się "realizmu" ... a ten film z założenia taki właśnie miał "NIE" być.

ocenił(a) film na 6
emike

Gdybym się doszukiwał mój komentarz raczej wyglądał by troszkę inaczej. Może troszkę źle się wyraziłem, ale uwierz mi, nie robię tego:p

ocenił(a) film na 9
Lukaszzz_2

Oj tak :) Film genialny na prawdę. Na początku byłam przekonana, że to zwykły film akcji więc trochę się załamałam :D. Jednak im dłużej oglądałam i im więcej marchewki tym bardziej byłam pod wrażeniem! Natomiast końcówka mnie kompletnie zniszczyła :). Świetny film, współczuję tym, którzy nie wiedzą o co chodzi!

ocenił(a) film na 9
kasia182

Podpisuje się pod koleżanką obiema rękami!
Rewelacyjny pastisz - 9/10!
Marchewka RULEZ ;)