Tylko strzelaj

Shoot 'Em Up
2007
6,3 28 tys. ocen
6,3 10 1 28139
5,9 9 krytyków
Tylko strzelaj
powrót do forum filmu Tylko strzelaj

Naprawdę dobry film.
Clive Owen jak zawsze świetnie, a do tego Monica Belucci.
Brak sensownej fabuły , ale ogólnie zajebiście.
Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 5
marcinx700

mam jedno skojarzenie jesli chodzi o idiotycznosc tego filmu - Crank. z tymze tamta idiotycznosc byla o niebo lepsza i niezle sie nia ogladalo. tu niestety 5/10..

ocenił(a) film na 10
dzudo_honor

mi sie bardzo podobal. w koncu film, ktory mozna obejrzec dla czystej rozrywki, sama akcja i sporo humoru :) w sam raz do piwa :] zdecydowanie wole takie filmy, niz pseudo filmy "akcji", w ktorych przez polowe czasu gadaja o malo istotnych sprawach, a wszystkie dobre sceny zobaczyc mozna w trailerze.

ocenił(a) film na 1
uberzuber

a to dlatego że twoje IQ wynosi 38. :)

ocenił(a) film na 8
Ryunosuke

Naprawdę dogłębna analiza ludzkiej psychiki.

ocenił(a) film na 6
Ryunosuke

Nie chcę wnikać w kwestie Twojego IQ, ale słyszałeś kiedyś takie pojęcie jak pastisz?!

ocenił(a) film na 1
qrycha

te! a słyszałeś kiedyś takie pojęcie jak gniot?!

ocenił(a) film na 6
Ryunosuke

Wyobraź sobie, że słyszałem, ale w tym kontekście bym go nie użył. Najłatwiej nazwać coś gniotem nie zanurzywszy się ani centymetra poniżej powierzchowności. Kończę temat, bo widzę , że wiesz najlepiej, a Twoja racja jest najtwojsza i Tobie się należy...

ocenił(a) film na 6
Ryunosuke

Jak nawrzucasz komuś, że jest głupi i ogląda filmy z ameryki to czujesz się lepiej? Btw. większość filmów jest z USA, te kiepskie i te dobre.

ocenił(a) film na 2
uberzuber

"w sam raz do piwa :]"

O tak... święta racja. I do niczego innego!

"zdecydowanie wole takie filmy, niz pseudo filmy "akcji", w ktorych przez polowe czasu gadaja o malo istotnych sprawach"

Bo to jest pseudo film. A ty naprawdę sądzisz, że w tym filmie gadają o CZYMŚ?...

marcinx700

fajny film akcji,duzo strzelaninki, aktorow dobrali pasujacych do roli. jest duzo bzdurnych scen ale ogolnie ok.

ocenił(a) film na 4
marcinx700

witam panie nie o to chodzi w filmach filmach film 4/10

ocenił(a) film na 5
marcinx700

Ten gościu jest po prostu magiczny na początku pomyślałem sobie hymm wygląda jak Punisher ale po chwili zrozumiałem że Punisher przy nim to mała zagubiona dziewczynka. Takk wykręconego i przesadzonego filmu dawno nie widziałem.(ocena 5)