Naprawdę dobry film.
Clive Owen jak zawsze świetnie, a do tego Monica Belucci.
Brak sensownej fabuły , ale ogólnie zajebiście.
Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam jedno skojarzenie jesli chodzi o idiotycznosc tego filmu - Crank. z tymze tamta idiotycznosc byla o niebo lepsza i niezle sie nia ogladalo. tu niestety 5/10..
mi sie bardzo podobal. w koncu film, ktory mozna obejrzec dla czystej rozrywki, sama akcja i sporo humoru :) w sam raz do piwa :] zdecydowanie wole takie filmy, niz pseudo filmy "akcji", w ktorych przez polowe czasu gadaja o malo istotnych sprawach, a wszystkie dobre sceny zobaczyc mozna w trailerze.
Nie chcę wnikać w kwestie Twojego IQ, ale słyszałeś kiedyś takie pojęcie jak pastisz?!
Wyobraź sobie, że słyszałem, ale w tym kontekście bym go nie użył. Najłatwiej nazwać coś gniotem nie zanurzywszy się ani centymetra poniżej powierzchowności. Kończę temat, bo widzę , że wiesz najlepiej, a Twoja racja jest najtwojsza i Tobie się należy...
Jak nawrzucasz komuś, że jest głupi i ogląda filmy z ameryki to czujesz się lepiej? Btw. większość filmów jest z USA, te kiepskie i te dobre.
"w sam raz do piwa :]"
O tak... święta racja. I do niczego innego!
"zdecydowanie wole takie filmy, niz pseudo filmy "akcji", w ktorych przez polowe czasu gadaja o malo istotnych sprawach"
Bo to jest pseudo film. A ty naprawdę sądzisz, że w tym filmie gadają o CZYMŚ?...
fajny film akcji,duzo strzelaninki, aktorow dobrali pasujacych do roli. jest duzo bzdurnych scen ale ogolnie ok.