Tylko strzelaj

Shoot 'Em Up
2007
6,3 28 tys. ocen
6,3 10 1 28139
5,9 9 krytyków
Tylko strzelaj
powrót do forum filmu Tylko strzelaj
xgromphx

film jedyny i niepowtarzalny a Clive Owen jest zajeb... dlatego film dostał 8 i tez jestem w pierwszej grupie

louis2014

Oczywiście, że Clive jest zajeb... Posuwa Monicę i rozwala napastników jednocześnie.
Grzechem byłoby przerywać dymanie Bellucci.

ocenił(a) film na 6
xgromphx

a powiedz mi co to jest za zaszczyt kochać ten film ? bo nie rozumiem

D3Mania

Nie rozum sobie dalej.

ocenił(a) film na 6
xgromphx

No proszę powiedz mi co to za zaszczyt tak bardzo mi na tym zależy :p oczywiście to sarkazm , ale fajnie masz że czujesz zaszczyt z tego że kochasz ten film zawsze coś :d normalni ludzi mają zaszczyt poznać jakąś znaną osobę a ty masz zaszczyt kochania filmu :d masz już o czym opowiadać dzieciom ;p

D3Mania

Normalni ludzie są nudni.

ocenił(a) film na 6
xgromphx

Możliwe ale nikt nie odczuwa zaszczytu z tego że kocha jakiś film :p a przepraszam ty odczuwasz :d

D3Mania

Bo mam nierówno pod czerepem. Co 6 dni oddaje swe ciało demonicznym rytuałom. A gdy wszystko dobiegnie końca, to będę Cię nawiedzał w snach.

ocenił(a) film na 6
xgromphx

No mi ostatnio dziewczyna powiedziała że jestem psychicznie chory więc może nauczysz mnie tych rytuałów :p ?aha i ja mam same erotyczne sny to kogo zagrasz w takim śnie ? :d

D3Mania

Demonicznego Golifiuta z Fleet Street

ocenił(a) film na 6
xgromphx

aha to czekam z niecierpliwością ;p kurde czuje się bardzo zaszczycony że poznam Demonicznego Golifiuta z Fleet Street :d

D3Mania

umówcie się na randkę

ocenił(a) film na 6
luckers86

Już to zrobiliśmy ale dzięki za podpowiedź

xgromphx

Hahah. D3 pewnie ciągle łazi niewyspany.

ocenił(a) film na 6
xgromphx

ani go nie kocham, ani nienawidzę; strasznie się uśmiałem, bynajmniej nie z zamierzonych wątków humorystycznych. W całym filmie Clive zgarnął jedną kulę, sam zabił chyba ze stu typów... w tym 10 marchewką, to tyle na temat.
Bardzo zabawny film, polecam. Ode mnie jest 6

azbest_fw

Gdyby coś w tym filmie było na poważnie, to nie dałoby się go oglądać.

ocenił(a) film na 7
xgromphx

Clive Owen zagrał świetnie :)