Tylko strzelaj

Shoot 'Em Up
2007
6,3 28 tys. ocen
6,3 10 1 28139
5,9 9 krytyków
Tylko strzelaj
powrót do forum filmu Tylko strzelaj

fabula filmu moze nie wbija w fotel ale nie tylko to decyduje o tym czy film jest OK czy nie jest. w tym przypadku decyduje "klimat". shoot'em up posiada klimat niecodzienny. niecodzienny na tyle azeby pozostac filmem zauwazony.

ocenił(a) film na 8
ombre007

i się zgadzam, film jest dobrą rozrywką. Fakt,że popisy przyprawiaja o oczopląs, ale gdzie ich dzis nie ma. Kwestia czy bardziej podoba nam się wysadzenie połowy miasta,czy kileś strzelający do kilkudziesięciu facetów.Jak ktoś szuka przemysleń na 4 dni po obejrzeniu to nie ten film-niech obejrzy BEN-HURA. A poza tym Monica......

ocenił(a) film na 8
ombre007

i się zgadzam, film jest dobrą rozrywką. Fakt,że popisy przyprawiaja o oczopląs, ale gdzie ich dzis nie ma. Kwestia czy bardziej podoba nam się wysadzenie połowy miasta,czy kileś strzelający do kilkudziesięciu facetów.Jak ktoś szuka przemysleń na 4 dni po obejrzeniu to nie ten film-niech obejrzy BEN-HURA. A poza tym Monica......

ombre007

mi tez podobal sie ten film..moze nie jest z tych najlepszych ale wciaga..

Kate_62

ja bardziej podszedlem do tego filmu na luzaka;). Wiedzialem ze nie bedzie to za powazne kino ale ogolnie bylem milo zaskoczony. Troche mi takimi filmami Tarantino podchodził:D. taka troche akcja w jego stylu;).