Tylko strzelaj

Shoot 'Em Up
2007
6,3 28 tys. ocen
6,3 10 1 28139
5,9 9 krytyków
Tylko strzelaj
powrót do forum filmu Tylko strzelaj

przestrzelił pępowinę i jak to dziecko kręciło się na karuzeli

ocenił(a) film na 4
veronicty

większej bajki dawno nie widziałem :p

ocenił(a) film na 4
veronicty

mnie zabiła scena wyskoku z czerwonego bmw ;))))

veronicty

A mnie rozwaliła scena ze spadochronem. Niezły refleks ;P

ocenił(a) film na 6
veronicty

mnie cały film zabił... od przestrzelenia pępowiny do strzelania z marchewki.

użytkownik usunięty
paveu87

Tak... Scena z e spadochronem była moim zdaniem najlepsza, ale wszędzie brakowało jednego powiedzenia, które aż pchało się na usta: "Niema to jak dobra marchewa" :)

Tak... i te zwolnione ujęcia przegryzania marchewki w przerwie strzelaniny... zabawne :D

ocenił(a) film na 7
veronicty

...albo sceny w magazynie, jak rozstawił się z tą bronią jak Kevin sam w domu, albo suszenie pistoletu pod suszarką do rąk... XD
Rozbrajała mnie zupełnie żona czarnego bohatera, ta to miała kiedy dzwonić :D
źle mi się oglądało, bo... (...budowanie napięcia ^^) ...w kilku momentach oczy mi się zamknęły na troszkę dlużej niż powinny (piątek wieczór w końcu), ale niesamowicie nakręcony. Fabuła widać, że była żeby była, ale w filmach takich jak ten - nie robi to zupełnie. Nie wiem, czy to film na raz czy nie, ale sprawdza się genialnie jako rozrywka w czystej postaci.

ocenił(a) film na 4
veronicty

... główny bohater wyskoczył z samolotu i zaczął sobie latać niemal jak ptak, to było takie nierealistyczne, że szok xD

veronicty

Tekst (chyba dobrze zapamiętałam tłumaczenie TVN): "Przepraszam za niezbyt schludny poród".... MASAKRA :)

ocenił(a) film na 8
veronicty

mnie rozbawilo jak zabil z 15 kolesi bzykajac sie przy tym..

rokidu93

Ja siedziałam przed ekranem i powtarzałam tylko "ja pie****lę", film był tak paraliżująco głupi i żałosny, ŻE AŻ śmieszny. Całkiem niezły odmóżdżacz, ale momentami przeładowanie efektami specjalnymi i irracjonalnymi rozwiązaniami męczyło. Tylko czekałam aż z marchewki i taśmy klejącej zrobi helikopter... Ale trzeba przyznać, że ktoś miał parę niezłych pomysłow.:)

ocenił(a) film na 6
veronicty

Oglądałem ten film niedawno w TVN i sam nie wiem co o nim sądzić...Nigdy wcześniej nie słyszałem o Tylko strzelaj już po pierwszych minutach i scenach walk widać gołym okiem jakiego typu będzie to film zero realizmu itd. Nie przepadam za komiksowymi filmami a jednak wbrew logice nie wyłączyłem telewizora ,tylko oglądałem do samego końca z sporą satysfakcją. Przerysowane postacie jak w komiksie, sceny walk tak przesadzone że aż zabawne, parodiujące filmy akcji i fabuła niesamowicie zakręcona, a jednak ciekawiło kto wygra ten pojedynek.Po męczącym dniu idealny 'odmóżdżacz' jak ktoś lubi taki klimat, ja sam sobie się dziwię, że to mi się spodobało.

ocenił(a) film na 6
veronicty

Nic dla mnie nie przebije sceny, gdy zabił kolesia wsadzając sobie naboje między palce i przykładając rękę do ognia :). Film tak durny, że aż fajny, ale miałem przeczucie że czegoś zabrakło (ciągle mnie dręczyły myśli, że to zrzynka z Adrenaliny). Plus dla Owena, bo wykreował fajną postać.