nie zrozumiałam kilku rzeczy. Mam nadzieję, że ktoś mi to wyjaśni ;)
A mianowicie; skoro Damon nie było jego (Petera) prawdziwym imieniem, to czemu się tak przedstawił przez telefon i skąd znał to imię? I w tych wszystkich hotelach i innych miejscach, jak Faith pytała o Damona, to kogo oni wtedy sprawdzali? Tego co był na końcu filmu na lotnisku? Czy Petera? Czy jeszcze kogoś innego?
Wiem, głupie pytania, ale mnie nurtują ;)
Peter przedstawił się tak Faith przy taksówce, ponieważ ona wcześniej mu powiedziała, że szuka Damona.. Więc on wykorzystał okazję ;P Z tymi hotelami to Peter namówił swojego przyjaciela, żeby poudawał "prawdziwego" Damona aby zniechęcić Faith.. Ten na samym końcu na lotnisku, to był już 100% prawdziwy Damon - jego wołali przez mikrofon, a Peter i Faith tylko podbiegli do niego ;)
Mam nadzieję, że napisałam to zrozumiale :D
Ale na początku filmu, jak Peter dzwonił do Dwayena, a odebrała telefon Faith, to się jej przedstawił jako Damon. I jak Faith poleciała go szukać, to się przecież jeszcze nie widzieli i nie znali, a pytała w hotelu w Wenecji o Damona. To oni mieli tam wpisanego tego prawdziwego? Czy jak? Bo przecież wtedy Peter i Faith się chyba nie znali... I czemu tak się przez ten telefon przedstawił?
To było przed tą taksówką ;)
Na poczatku nie dzownil Peter tylko Damon. Bo ten prawdziwy Damon byl
znajomym jej przyszlego meza Dwayena i mial byc gosciem na slubie. A
reszta j.w. Tzn spotkanie Petera, ktory podaje sie za Damona bo zauroczyl
sie w Faith itd.
A i w tych hotelach na poczatku byl prawdziwy Damon (ten z konca), a
dopiero pozniej podstawiony (tam gdzie wiózł ja Peter)