to właśnie instytucja Filmweb. Napisałeś to 3 miesiące temu i nawet nie ma gdzie tego zgłosić, nie można poprawić. Jezu jak mnie to irytuje.
Próbowałem sam to zgłosić, ale nic to nie dało. Podobny przypadek był niedawno z serią filmów "Welcome to the Blumhouse", tyle że wówczas Filmweb upierał się, że to serial. Po wielu miesiącach dopiero poprawili błąd.
Jak się bawiłem kiedyś w dodawanie na filmwebie to odrzucali lub akceptowali jak im czapka stanęła, a w momencie gdy coś w kolejce wisiało parę miesięcy i zgłaszałem, że to przesada to pisali, że jest tyle kontrybucji, że się nie wyrabiają i trzeba czekać. Co śmieszniejsze teraz nie można wysyłać wiadomości, kontrybucje dalej wiszą jak widać tutaj od miesięcy, a Filmweb to niby strona, którą powinni tworzyć użytkownicy.
Minął rok i dalej widnieje jako film. Ja od roku czekam też na dodanie jednego dosyć popularnego serialu na filmweb, więc śmiesznie
Może oni dostają dotacje za trzymanie tych zgłoszeń. Na zasadzie kościoła, który nigdy nie został wybudowany.